اذعان به انزوای منطقهیی در اوج فشارهای جهانی - مروری بر رسانه ها
Descarga y escucha en cualquier lugar
Descarga tus episodios favoritos y disfrútalos, ¡dondequiera que estés! Regístrate o inicia sesión ahora para acceder a la escucha sin conexión.
Descripción
روزنامههای حکومتی شنبه چهاردهم تیرماه، صحنه بنبست نظام در عرصههای بینالمللی، و داخلی است. بهخصوص در زمینههای اقتصادی و اجتماعی. برجستهترین نمود آن اذعان به شکاف بین مردم و حاکمیت است.
روزنامه مستقل بهنقل از یک کارشناس باند مغلوب نوشته است: «شکاف دولت- ملت که از دیماه ۹۶ رویکرد ضد ساختار بهخود گرفته است اجازه نمیدهد تنش بین ارکان حاکمیت بیش از این در برابر جامعه، ابعاد خود را نشان دهد». و در ادامه افزوده است: «حتی محرومان نیز طعم فشار امنیتی را حس کردهاند و با گرفتن لقمهای نان، به یک جریان سیاسی اعتماد نمیکنند».
اذعان به انزوای منطقهیی در اوج فشارهای جهانی
روزنامهها در گسترهٔ وسیعی وضعیت منزوی و طرد شدهٔ نظام را اذعان کردهاند. هم در سطح جهانی و هم در سطح منطقهیی.
آرمان ضمن اشاره به اجلاس اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد نوشته است: «دستگاه دیپلماسی کشور نتوانسته در منطقه آنطور که باید و شاید خوب عمل کند. همسایگان (نظام) بهویژه ترکیه بهعنوان یکی از تاثیرگذارترین کشورهای خاورمیانه در این جلسه عملاً نتوانست از (نظام) دفاع کند. دیگر همسایه (نظام) که بهعنوان یک بازیگر تاثیرگذار در منطقه به حساب میآید، عراق است که او نیز همچون ترکیه عمل کرد،
انتظار این بود که عراق گامهای سازنده به نفع (نظام) بردارد اما آنطور که شاهد بودیم عکس این موضوع رخ داد و این نشان میدهد که در منطقه خاورمیانه بهویژه همسایگان اصلی خود نتوانستهایم موفقیت لازم را به دست آوریم».
ستاره صبح با اشاره تشدید تحریمها به ضرورت تمکین و تسلیم فوری تأکید کرده و نوشته است: «منتظر نتایج انتخابات نوامبر (آبان) ماندن اشتباه است، زیرا اگر جو بایدن به قدرت برسد، تیم او در قبال ایران سختگیرانه عمل خواهد کرد».
آفتاب یزد هم نوشته است: «ترامپ در دور دوم نیز اگر پیروز انتخابات شود رفتار ملایمی نخواهد داشت و چه بسا همانطور که خودش گفته سیاست فشار حداکثری را بیشتر کند... در همین دور اول نیز ترامپ بر اساس وعدههای اولیه خود از هیچ کوششی جهت فشار بر (نظام) دریغ نکرده است. بهتازگی نیز دادستانهای آمریکا بهدنبال گرفتن حکم دادگاه علیه سوخترسانی (نظام) به ونزوئلا هستند که در واقع تلاش جدیدی در مسیر فشار بر (نظام) است».
حلقهٔ بنبست و غارت
بحران آلودگی آب و کمبود آب را روزنامههای کیهان و شهروند مطرح کردهاند. سردرگمی در مورد وضعیت سایت نطنز موضوع همهٔ روزنامه هاست. گسترش کرونا و بیراهحلی نظام در خبرهای مختلف روزنامههای حکومتی دیده میشود. و این وسط هم جوان خبر داده که رژیم دنبال گرفتن مالیات از ارز و سکه و سهام است. این وضعیت مورد تمسخر روزنامههای همسو با روحانی قرار گرفته. در یک نمونه جهان صنعت در مطلب طنزش با اشاره به وضعیت کسی که زندگیش در یک ساک خلاصه شده و برای پشتبام خوابی بعد از کلی شرط و شروط صاحب خانه به پشتبام رسیده است نوشته است: «رسیدم به در پشتبام. در را باز کردم. دیدم «رئیس روحانی» روی پشتبام نشسته. با وزیر نیرو دوتا صندلی گذاشتهاند، کنارشان هم چندتا پنل خورشیدی است.
«رئیس روحانی» گفت: اگر فکر کردهای که میتوانی در دوران ریاستجمهوری من خانهدار شوی و یا حتی جایی را برای خوابیدن پیدا کنی کور خواندهای! میخواهم روی همه پشتبامهای مردم نیروگاه خورشیدی درست کنم تا هر کس برق مصرفیاش را خودش تأمین کند و اضافه آن را هم به دولت بفروشد و دولت هم آن را به عراق بفروشد و پولش را نگیرد!»
Información
Autor | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Organización | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Página web | - |
Etiquetas |
Copyright 2024 - Spreaker Inc. an iHeartMedia Company
Comentarios