چشم انداز نزدیک فروپاشی اقتصادی و انفجاری اجتماعی - مروری بر رسانهها
Descarga y escucha en cualquier lugar
Descarga tus episodios favoritos y disfrútalos, ¡dondequiera que estés! Regístrate o inicia sesión ahora para acceder a la escucha sin conexión.
Descripción
روزنامههای حکومتی در میان دجالبازیهای دینفروشانه بهمناسبت ایام محرم، گوشههایی از وضعیت فروپاشیده اقتصادی و اجتماعی و انزوای جهانی نظام را به نمایش گذاشتهاند. نگرانی در مورد پیامدهای دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی موضوع مشترک روزنامههای هر دو باند حاکم است.
آرمان بهنقل از قاسم محبعلی، از مقامات پیشین وزارتخارجه رژیم نوشته است: «اگر مدیرکل آژانس گزارشی علیه ایران به شورای حکام ارسال کند و شورای حکام نیز عدم پایبندی یا نقض تعهدات ایران را به شورای امنیت گزارش دهد، آنگاه شرایط تغییر خواهد کرد و میتواند این نهاد بسیار مؤثر بر مکانیسم ماشه باشد و سفر رافائل گروسی به تهران نیز به آن ارتباط پیدا کند. همین امر میتواند کمککننده ایالاتمتحده برای راهاندازی مکانیسم ماشه نیز باشد.
ایران خواستار این بوده است که پس از این بازدیدها، آژانس بینالمللی انرژی اتمی پرونده ایران را مختومه کند اما طبیعی است که شاید این شرط در عمل محقق نشود و بستگی به گزارش آژانس از این بازدید دارد.
امروزه شرایط بسیار حساس است و باید بهگونهیی عمل کرد تا بهانهیی به آژانس و ایالات متحده داده نشود».
وطن امروز هم بهنقل آخوند ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم داغ دل نظام از افشای اتمی نظام را بازگو کرده که گفته است: «دلیل دومی که باعث شده ما اجازه بازدید به بازرسان آژانس ندهیم، این است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی ابهامات خود را بر اساس گزارشهای (مجاهدین) مطرح میکند. و دیگر اینکه درخواست بازرسیها دیگر مبتنی بر گزارشهای (مجاهدین) نباشد.
چشم انداز نزدیک فروپاشی اقتصادی و انفجاری اجتماعی
در روزنامههای حکومتی ادعاهای حکومتی در مورد گشایش اقتصادی در واقع تلاش برای سرپوش گذاشتن بر وضعیت فروپاشیده اقتصادی و وضعیت انفجاری جامعه است.
روزنامه مستقل در مورد سقوط شتابان بورس نوشته است: «دولت مانند اسب نفس بریدهای زیر شلاقهای سوءمدیریت داخلی، اقتدار رو به نزولش و تحریم.ها به مردم متوسل شد تا وارد بورس شوند. سوءمدیریت قاتل اصلی اعتماد عمومی و پودر شدن سرمایههای مردم میباشد، اگر فکر مبنایی برای آن نشود تبعات سهمگینی بهدنبال خواهد داشت».
همدلی نوشته است: «برخی از تحلیلگران در روزهای گذشته بر این نکته تأکید کرده بودند که در صورتی که شاخص از یک میلیون و ۶۱۰هزار واحد پایینتر برود، این به منزله ریزش بازار است و خطر پودری شدن سرمایهها وجود دارد. اما دیروز شاخص بورس در حالی از یک میلیون و ۶۱۰هزار واحدفاصله گرفت که موج جدیدی از نگرانی درباره ریزش بازار در میان بازیگران شکل گرفت؛
افت شاخص بهمعنای ریزش بازار است و نه اصلاح».
ستاره صبح هم با اشاره به فضای غیرمولد و سفته بازیها در بورس نتیجه گرفته است: «بدون شک اقتصاد ملی از این حیث، امکان برخاستن و مشاهده رونق تولید و دریافت و پرداخت سود معطوف به تولید و نه بهره معطوف به پول را نخواهد داشت».
روزنامهٔ آرمان هم بهنقل از یک کارشناس اجتماعی رژیم هشدار داده: «اگر نیازمند تحقق امنیت در جامعه هستیم، معتقدم حوزه اجتماعی امروز بیش از هر حوزهای در کنار اقتصاد میتواند امنیت ما را تهدید کند. اگر نیمنگاهی به اعتراضات داشته باشید میبینیم این اتفاق عمدتاً از طرف گروههایی آغاز شده که آزردگیهای اجتماعی دارند. فراموش نکنیم که دود آسیبهای اجتماعی به چشم همه خواهد رفت
اگر تدبیر نکنیم، این لایهها روزی ترکیده خواهد شد و سر باز خواهد کرد و آنوقت دیگر ممکن است دیر شده باشد».
Información
Autor | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Organización | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Página web | - |
Etiquetas |
Copyright 2024 - Spreaker Inc. an iHeartMedia Company
Comentarios