Episode 64 - Jeppe tæver os med fakta

Episode 64 - Jeppe tæver os med fakta
21 de dic. de 2022 · 1h 28m 42s

Interview med Jeppe Vilstrup Hansgaard, CEO for Innovisor. Danmarks bedst bevarede hemmelighed om organisation. Det må være Innovisors database. Virksomheden har lavet organisatorisk netværksanalyse siden 2007, og i dag består...

mostra más
Interview med Jeppe Vilstrup Hansgaard, CEO for Innovisor.

Danmarks bedst bevarede hemmelighed om organisation. Det må være Innovisors database. Virksomheden har lavet organisatorisk netværksanalyse siden 2007, og i dag består databasen af “thick data” om relationer og emotioner fra 500+ organisationer fra hele verden.

Så hvis du har tendens til at løbe med en halv forandrings-vind eller hoppe med på den første, den bedste organisatoriske vandrehistorie, så kan Innovisor lægge dig i datadrevet aflåst sideleje hurtigere end du kan råbe Steven Covey. Derfor var det med meget stor forventning, at Ole og Katrine interviewede Jeppe Vilstrup Hansgaard, CEO for Innovisor. Og det var lidt ligesom at få sprængt hovedet af i flere omgange. For eksempel kunne Jeppe fortælle, at det ikke er dine top-performere, du skal være bange for at miste. Det er snarere Hanne fra sekretariatet, eller Bjarne, team lead i Infrastruktur. Stille eksistenser, der fungerer som den sociale lim i hele din organisation.

Vi inviterede også Jeppe til at komme med en top-5 over trælse ting ved agile coaches. Det gjorde han, omend modvilligt, for som han siger, kan han godt lide alle mennesker. Også agile coaches :)

Denne episode er på vores absolutte top-2. Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at hvis du skulle lytte til én podcast om forandring, skulle det være denne. Betragt det som vores julegave til jer. Glædelig jul og godt nytår. Vi ses på den anden side.

🔗 Links  • #changefluencer👩🏼👨🏼 Dine værter
mostra menos
Información
Autor Syndicate
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca