Episode 65 - Fede tilbud fra den blandede landhandel

Episode 65 - Fede tilbud fra den blandede landhandel
8 de feb. de 2023 · 56m 42s

Velkommen i den agile landhandel, hvor dine to købmænd står bag disken med tre gode tilbud til dig. Første slagtilbud i kurven er et genbesøg af, hvad der egentlig skete...

mostra más
Velkommen i den agile landhandel, hvor dine to købmænd står bag disken med tre gode tilbud til dig. Første slagtilbud i kurven er et genbesøg af, hvad der egentlig skete i Basecamp. David Heinemeyer Hanson har nemlig ladet sig interviewe om den kontroversielle beslutning fra 2021 om at forbyde politisk diskussion på interne kanaler i Basecamp. Det sendte ham ud i hans livs shitstorm og forårsagede, at 21 medarbejdere forlod virksomheden. Han kalder det alligevel den bedste beslutning, han nogensinde har truffet.

Næste tilbud kommer fra hylden “Det agile manifest”. Katrine har lyttet til en podcast, som har udvidet hendes forståelse af konteksten og formålet af manifestet. Podcasten giver også et muligt svar på, hvorfor der er så vidt forskellige forståelser af, hvad agile egentlig er – og hvorfor vi måske skal kalde det noget helt nyt.

Og endelig kan du umuligt sige nej til en rigtig kioskbasker frisk fra tryk, idet dine værter diskuterer nedlægningen af Scrum Master-stillingen i Bankdata og den efterfølgende fyring af 28 Scrum Masters. Er det en trend? Lyt med og bliv klogere!

PS: Idet Katrine og Ole optog i sommerhus, er der lidt rumklang i optagelsen. Vi håber I vil bære over med os.

🔗 Links

👩🏼👨🏼 Dine værter
mostra menos
Información
Autor Syndicate
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca