Explícito

Episodi 3x06 | Final de la vaga de guionistes, declaracions de Rockstar, Steam Deck OLED, lo nou de Netflix i més!!

Episodi 3x06 | Final de la vaga de guionistes, declaracions de Rockstar, Steam Deck OLED, lo nou de Netflix i més!!
16 de nov. de 2023 · 1h 41m 33s

Aquesta setmana la tenim carregada de notícies i no lleugeres precisament. Començem amb la finalització de la vaga de guionistes de Hollywood on per fi s'ha arribat a un acord...

mostra más
Aquesta setmana la tenim carregada de notícies i no lleugeres precisament.

Començem amb la finalització de la vaga de guionistes de Hollywood on per fi s'ha arribat a un acord i sembla ser que el desenllaç ha set més que satisfactori, però encara queda una pregunta per respondre: com afectarà això a la indústria del cine i les series?

Marxem cap a una presentació de AI Pin, un dispositiu que es suma a la carrera per reemplaçar el mòbil tradicional i ho fa d'una manera més que espectacular i no ha deixat a ningú indiferent, amb el seu tamany, la seva funcionalitat (que a primera vista és molt cridanera i curiosa) i evidentment el preu. Aquest sí que no ha deixat a ningú indiferent.

I continuant amb les presentacions, parlarem sobre la nova Steam Deck OLED, la versió de pantalla millorada de Valve que ha copiat la fórmula de Nintendo amb la Switch, i per altra banda parlarem també de la "Geeked Week" 2023 de Netflix on, resumin-t'ho amb poques paraules, hi ha de tot: sèries, pel.lícules, videojocs, l'àvia d'algú de l'equip de desenvolupadors. Un escàndol.

Al Ciència Geekció en Berni ens posa a tots a prova per veure si estem tant al cas del món que ens envolta i si sóm capaços de diferenciar el què és ficció de coses que han succeït a la vida real, i creieu-nos que algunes semblen tretes d'una pel.lícula.

A La Filosofia del Geek ens plantejem com a tema principal el romanç entre els éssers humans i les I.A. Com sabeu, aquestes evolucionen a un ritme més que vertiginós i poden arribar a simular el estar amb una relació afectiva amb l'usuari. Creieu que això és bo? Com afecta a la societat aquest tipus de relacions? Les persones que realitzen aquestes pràctiques ho fan per un rebuig de la societat, per inseguretats o per altres qüestions?

I per acabar, al Rànking Geek us hem demanat si haguéssiu de triar entre el camí de la força i convertir-vos en un Jedi o caure a la temptació del costat fosc de la força i arribar a ser un lord Sith amb totes les de la llei.

I com sempre, ens podeu trobar aquí:

La nostra web:

▶ www.geeknorants.com

✨Les nostres xarxes socials✨

▶ Instagram: https://instagram.com/geeknorants/
▶ Twitter: https://www.twitter.es/geeknorantsPC
▶ Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorant
▶Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
▶ Altres: https://linktr.ee/geeknorants

"Rock This Party" by Infraction https://bit.ly/42zy1uJ
mostra menos
Información
Autor Geeknorants
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca