00:00
97:11
Geeknorants!

Aquesta setmana tornem amb un programa ben carregat de notícies!

Començem amb la possible revolució d'Apple amb les seves ulleres Apple Vision, que han donat més que parlar per la tecnologia que incorporen, la fluïdesa amb la que la interfície es fusiona amb el què t'envolta i totes les capacitats amb les que ve.

Però no tot és bo, ja que també s'ha vist gent amb elles pel carrer i els comentaris han set de tota mena: cada vegada ens allunyem de la realitat, només vivim conectats, portaran problemesde distracció, etc. Vosaltres què creieu?

Ubisoft i la nova beta d'Skull and Bones ha deiaxt a tothom més fred que en Davy Jones. I és que la pròxima entrega en el món de la pirateria no ha agradat als usuaris, ja que el joc en sí és bastant pobre i no aporta res de nou, per no parlar d'un rendiment pèssim. L'heu provat vosaltres? Quina ha set la vostra experiència?

Deadpool anuncia que torna a la gran pantalla amb l'ajuda de Hugh Jackman en el paper de "Lobezno", on la seva amistat fora de càmeres no es veurà gaire reflexada a la nova entrega de Marvel Studios i és que pel què s'ha vist al tràiler, en Lobezno es farà el tiu dur amb el nostre estimat Deadpool.

En Berni ens porta una secció on nosaltres serem els directors de cine, decidirem entre una gran varietat d'opcions quina pel·lícula pot arribar a sortir i creieu-nos quan us diem que si això algun dia s'arriba a fer, trencarà internet i no per lo fabulós que serà.

I per acabar, un rànking geek on us demanem quin dels dos enemics és el que més odieu de lo pesats que arriben a ser al fugir cada vegada que ens enfrontem amb ells: Bowser vs Dr. Eggmann (o Dr. Robnotnik).

I com sempre, ens podeu trobar aquí:

La nostra web:
▶ www.geeknorants.com

✨Les nostres xarxes socials✨

▶ Instagram: https://instagram.com/geeknorants/
▶ Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
▶ Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
▶ Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
▶ Altres: https://linktr.ee/geeknorants

"Rock This Party" by Infraction https://bit.ly/42zy1uJ
Geeknorants! Aquesta setmana tornem amb un programa ben carregat de notícies! Començem amb la possible revolució d'Apple amb les seves ulleres Apple Vision, que han donat més que parlar per la tecnologia que incorporen, la fluïdesa amb la que la interfície es fusiona amb el què t'envolta i totes les capacitats amb les que ve. Però no tot és bo, ja que també s'ha vist gent amb elles pel carrer i els comentaris han set de tota mena: cada vegada ens allunyem de la realitat, només vivim conectats, portaran problemesde distracció, etc. Vosaltres què creieu? Ubisoft i la nova beta d'Skull and Bones ha deiaxt a tothom més fred que en Davy Jones. I és que la pròxima entrega en el món de la pirateria no ha agradat als usuaris, ja que el joc en sí és bastant pobre i no aporta res de nou, per no parlar d'un rendiment pèssim. L'heu provat vosaltres? Quina ha set la vostra experiència? Deadpool anuncia que torna a la gran pantalla amb l'ajuda de Hugh Jackman en el paper de "Lobezno", on la seva amistat fora de càmeres no es veurà gaire reflexada a la nova entrega de Marvel Studios i és que pel què s'ha vist al tràiler, en Lobezno es farà el tiu dur amb el nostre estimat Deadpool. En Berni ens porta una secció on nosaltres serem els directors de cine, decidirem entre una gran varietat d'opcions quina pel·lícula pot arribar a sortir i creieu-nos quan us diem que si això algun dia s'arriba a fer, trencarà internet i no per lo fabulós que serà. I per acabar, un rànking geek on us demanem quin dels dos enemics és el que més odieu de lo pesats que arriben a ser al fugir cada vegada que ens enfrontem amb ells: Bowser vs Dr. Eggmann (o Dr. Robnotnik). I com sempre, ens podeu trobar aquí: La nostra web: ▶ www.geeknorants.com ✨Les nostres xarxes socials✨ ▶ Instagram: https://instagram.com/geeknorants/ ▶ Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants ▶ Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants ▶ Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/ ▶ Altres: https://linktr.ee/geeknorants "Rock This Party" by Infraction https://bit.ly/42zy1uJ leer más leer menos

hace 2 meses #apple, #bones, #cine, #deadpool, #marvel, #series, #skull, #tecnologia, #ubisoft