Explícito

Episodi 3x25 ft Cai Felip. Visionari del Metavers, CEO de UNION AVATARS, present i futur del VR i Metavers.

Episodi 3x25 ft Cai Felip. Visionari del Metavers, CEO de UNION AVATARS, present i futur del VR i Metavers.
11 de abr. de 2024 · 1h 11m 24s

Geeknorants!! Aquesta setmana tenim un convidat increïble: un crack que ja programava abans de tenir carnet de bicicleta i que ara està revolucionant el metavers amb la seva empresa d'avatars...

mostra más
Geeknorants!!

Aquesta setmana tenim un convidat increïble: un crack que ja programava abans de tenir carnet de bicicleta i que ara està revolucionant el metavers amb la seva empresa d'avatars UNION AVATARS, ni més ni menys que en Cai Felip!

Aquest visionari va veure el potencial del metavers abans que ningú i està convençut que serà molt més que un simple joc o una xarxa social.

Per a ell, el metavers serà la bomba: un espai per connectar, currar i fins i tot enamorar-te d'una manera que mai abans havíem imaginat. 

En aquest episodi posarem en context qui és, les seves experiències que ha viscut al experimentar el Metavers i al dedicar-se de manera professional i quin preveu que serà el seu futur proper.

Profunditzarem en el camp de la realitat virtual com a fenòmen que està començant a agafar molta empenta degut a les ulleres d'Apple (on ha generat tanta controvèrsia com fanatisme), i quins són els impactes que tenen els avatars personalitzats en la manera com les empreses es relacionen amb els seus clients.

Evidentment també parlarem del fenòment VR Chat i de les seves variants que s'utilitzen no només en el món laboral com hem comentat abans, sinó també als àmbits cotidians com tràmits al banc, compres on-line, sistemes amb blockchain i un fotimer de possibilitats.

En Berni fa posar el nostre convidat en mode dissenyador fashion per utilitzar el nostre creador d'avatars personalitzats (patentat a Geeknorants, d'aquí a la borsa) i crear el seu propi per les aplicacions que ell cregui convenients (o no).

Per acabar, juntament amb en Cai i les vostres respostes, posem en comú les opcions i els resultats de l'enquesta que proposavem sobre què preferiu: Avatars realistes o avatars artístics?

I com sempre, ens podeu trobar aquí:

La nostra web:

▶ www.geeknorants.com

✨Les nostres xarxes socials✨

▶ Instagram: https://instagram.com/geeknorants/
▶ Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
▶ Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
▶ Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
▶ Altres: https://linktr.ee/geeknorants

"Rock This Party" by Infraction https://bit.ly/42zy1uJ
mostra menos
Información
Autor Geeknorants
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca