8 de abr. de 2024 · 22m 1s

Vi har haft to anmelder til en koncert på Frølageret i Odense 23/3-24, med Goss og support af Mattis Vural. Goss er et fynsk band med Mads Damsgaard Kristiansen i...

mostra más
Vi har haft to anmelder til en koncert på Frølageret i Odense 23/3-24, med Goss og support af Mattis Vural.

Goss er et fynsk band med Mads Damsgaard Kristiansen i front som forsanger.

Mads er en erfaren forsanger, med mange år på bagen. Han startede som forsanger i bandet Reptile Youth tilbage i 2009, indtil han valgte at fortsætte på egen hånd i 2017 under navnet Goss.I dag flankeres han af guitaristen Søren, bassisten Mads og sluttelig Tobias på trommer. Alle tre er yderst kompetente musikere, som klart kan følge Mads Kristiansens musiske kreativitet på scenen.

Goss spillede et musikalsk varieret sæt af sange, krydret med en stribe af spændende stage-performance og mangfoldigt instrumentationer, samt flere forskellige lokationer at afvikle koncerten på.

Goss fik support af en 22 årig Mattis Vural, som varmede publikum op, med en stribe meget personlige fortællinger og sange. Han stod helt alene på scenen, kun med en akustisk guitar og sin egen stemme. I hans sidste nummer valgte han, sætte sig til et klaver og beviste her, at han behersker flere instrumenter.
mostra menos
Información
Autor Soundscribe.dk
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca