مافیای میوه به کجا پشتگرم است!؟
Descarga y escucha en cualquier lugar
Descarga tus episodios favoritos y disfrútalos, ¡dondequiera que estés! Regístrate o inicia sesión ahora para acceder a la escucha sin conexión.
Descripción
گرانی گوشت، گرانی مسکن، لبنیات، تخم مرغ، گوشت، مرغ، نان و هر چیزی که با زندگی مردم در ارتباط باشد.
آن روی سکه گرانی وجود مافیاهایی مانند مافیای مسکن، مافیای گوشت، مافیای زباله و حتی مافیای پسماند زباله و مافیای میوه است که مانند بختکی بر روی مواد مورد نیاز مردم و بر روی اقتصاد ایران افتاده است.
مافیا یعنی شبکه گستردهیی از فساد و غارت که سران آن از بالاترین مقامات نظام هستند که سردمدار همه آنها علی خامنهای است، سرمافیایی که بهنوشته خبرگزاری رویترز سرمایه امپراطوری او بیش از ۹۵میلیارد دلار است.
یکی از این مافیاها که درآمد کلانی برای شبکه گسترده و فعال مافیایی در آن و برای سرشبکه کل دارد مافیای میوه است.
مافیایی که نقش آن در گرانی میوه آنچنان بارز است که بهنوشته رسانههای حکومتی گران شدن ارز در گرانی آن دخیل نیست.
چرا قیمت میوه توسط مافیای میوه و دلالان حکومتی تعیین میشود و آنها هستند که برای کسب سودهای باد آورده بهطور سرسام آوری قیمت میوه را بالا بردهاند.
مافیای میوه قدرت آنرا دارد میوه باغدار و کشاورز محروم را با اختلاف چند برابری در بازار بفروشد، در شرایطی که روزانه مأموران تعذیرات حکومتی نیز در بازارهای میوه و ترهبار پرسه میزنند، و از آنجایی که میدانند دم مافیا به چه کسانی در بالای حاکمیت وصل است، هیچ اقدامی در زمینه جلوگیری از کار آنها بهعمل نمیآورند.
بخشی از این مافیا میوهجات و صیفیجات را به قیمت بسیار پایین از باغداران و کشاورزان میخرند و آنرا به کشورهای دیگر صادر میکنند و سودهای باد آورده به جیب میزنند.
دریک ویدئوکلیب در سایت حکومتی تحلیل بازار که مربوط به خردادماه ۹۹ است، خبرنگار با یکی از فروشندگان جزء میوه مصاحبهیی دارد که فروشنده در مورد مافیای میوه، قیمتگذاری و صدور میوه توسط آنها میگوید: «گرانی میوه و صادارت آن کار فروشنده سادهای مثل ما نیست. آنکه صادرات میکند و بار را صادر میکند خیلی پشتش گرم است و کسی نمیتواند به آن گیر بدهد. باری هم که صادر میشود قیمت آن در داخل کشور گران شده و سه برابر به فروش میرسد. آنها که صادرات میکنند از خدا میخواهند مردم خرید نکنند تا آنها صادراتشان بیشتر شود، آنها بیشتر بفروشند و دلارشان بیشتر شود».
سایت حکومتی تحلیل بازار ۱۲تیر ۹۹ در مورد نقش مافیای میوه و دلالان حکومتی در گرانی سرسامآور میوه با عنوان: «تلاطم قیمت میوه در بازار؛ پای مافیای میوه و دلالان در میان است» باغداران و مردم را ضررکننده اصلی گرانی میوه و دلالالها و واسطههای حکومتی را سود برنده آن میداند.
این سایت در زمینه تاثیر گرانی میوه در سبد معیشتی مردم مینویسد: «سهم هر خانواده برای بهرهمندی از میوه بهطور متوسط خرید دو الی سه بار در ماه بود و طعم نوبرانه تا چشیده میشد، اما امروز سبد خانوادههای تهرانی خالی از میوههای نوبرانه شده و قیمت نجومی میوه تا که برای خرید یک کیلو از آن باید دو روز کار کرد رمقی برای هوس نوبر خوری نگذاشته است».
چپاول مافیای میوه از جیب باغداران و مردم خریدار در بازار بیحدوحصر است، بهگونهیی که در بازار کرج و تهران زردآلویی که از باغدار ملاردی کیلیویی ۵هزار تومان خریده میشود در بازار به قیمت کیلویی ۴۰هزار تومان به فروش میرسد.
از آنجایی که در بازارها و میادین میوه صرفاً پای سود مافیا و دلالان حکومتی در میان است بازرسان شهرداری رژیم هم هیچ نظارت و کنترلی بر قیمتها نمیکنند، چون مافیای میوه حق و حساب آنها را میدهد و بهقول معروف سبیل آنها را چرب میکند.
اگر فرضا در میان آنها فردی متعهد باشد و بخواهد از افزایش قیمت توسط مافیا و دلالان میوه جلوگیری کند، مافیا او را تهدید به سربه نیست شدن میکند، تا سرنوشت او عبرتی باشد برای دیگران تا پاپیچ نشود و مزاحمت ایجاد نکند!
سایت رویداد ۲۴ در ۲۰فروردین ۹۹ از وجود یک مافیای ۵نفره پشت گرانی مرکبات و بهویژه لیمو ترش در بازار خبر میدهد و بهنقل از یک عضو اتحادیه بارفروشان تهران در مورد گرانی سرسامآور لیموترش و لیمو شرین مینویسد: «پشت گرانی این دو محصول مافیای ۵نفره هستند و با وجود اینکه اسامی آنها نیز اعلام شده همچنان وضعیت گرانیها ادامه دارد».
کیهان خامنهای ۲ اردیبهشت۹۹ گرانی میوه و صیفیجات را ناشی از «نبود نظارت و سایه نقاب مافیای میوه در بازار» میداند.
مقالهنویس کیهان ضمن اشاره به نقش مافیا در گرانی میوه، آن هم در شرایطی که مردم درگیر کرونا هستند و نیاز به مصرف میوه بیشتری دارند، به «دلالان و واسطههایی»اشاره میکند که از وضعیت بحران کرونا سوءاستفاده کرده و معیشت مردم را در تنگنا قرار دادهاند.
کیهان بهنقل از یکی از اعضای اتحادیه بارفروشان مینویسد: «مافیای ۵نفرهای با عدم عرضه محصولات، قیمتهای نجومی اعلام کردهاند و کالاهای مورد نیاز مردم را اینگونه عرضه میکنند».
مافیای میوه با گران کردن میوه صرفاً تسمه از گرده مردم نمیکشند بلکه، باغداران و صیفی کاران در نقاط مختلف کشور را نیز ورشکسته کردهاند.
سایت تحلیل بازار ۲۵خرداد۹۹ از «وجود شبکه دلالی در بازار میوه وتره بار ایلام»خبر میدهد و از قول یک کارشناسان حکومتی در منطقه مینویسد: «سالهاست بازار ایلام بهخصوص میوه و ترهبار تحت پوشش شبکه دلالی قرار دارد و همین عامل باعث افزایش قیمتها میشود».
سایت مشرق ۳۰خرداد۹۹ با عنوان «مقصر اصلی گرانی میوه کیست» مینویسد: «اختلاف قیمت محصول از مزرعه تا مغازه به حدی بالاست که میوه و صیفی با چندبرابر نرخ واقعی به دست مصرف کننده میرسد.
با توجه به اقلیم ۴فصل کشور، بستر برای تولید انواع محصولات کشاورزی در کشور مهیاست، اما در برخی مواقع اختلاف قیمت از مزرعه تا بازار به حدی بالاست که میوه و صیفی با چند برابر قیمت واقعی به دست مصرف کننده میرسد. در بسیاری از مواقع قیمت خرید محصولات در بازار به حدی پایین است که کشاورز تمایلی به برداشت محصول ندارند و با استمرار این روند، آینده تولید در معرض خطر قرار میگیرد.
بررسیها از سطح بازار نشان میدهد که قیمت هر کیلو گیلاس تکدانه ۳۰ تا ۴۵هزار تومان، گیلاس صورتی ۱۵هزار تا ۳۰هزار تومان، گوجه سبز شمال ۶هزار تا ۱۵هزار تومان، گوجه سبز برغان ۱۰هزار تا ۲۰هزار تومان، زردآلو شیراز ۲۵هزار تا ۴۵هزار تومان، زردآلو کاشان ۱۰هزار تا ۲۰هزار تومان، توت سفید ۸هزار تا ۱۵هزار تومان، توت فرنگی سنندج ۱۰هزار تا ۲۰هزار تومان و توت فرنگی کرج ۱۵هزار تا ۲۵هزار تومان است که با قیمتهای مبدأ اختلاف چندبرابری دارد».
علت نفوذ مافیاهای مختلف در اقتصاد ایران بسیار روشن است زیرا حاکمیتی که در ایران حکومت میکند یک رژیم زالو صفت و یک مافیای فاسد است.
مافیایی که طی ۴۰سال حاکمیت بر مردم ستم دیده ایران منابع و ثروتهای آنها را غارت کرده و به جیب سردمداران و مهرههای وابسته به خود ریخته است.
مافیایی که با تشکیل نهادهای امنیتی و نظامی مافیایی، امنیت و آسایش را از مردم ایران سلب کرده است تا سردمداران آن در امنیت و آسایش کامل اموال مردم را چپاول کنند و آنها را به خاک سیاه فقر بنشانند.
Información
Autor | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Organización | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Página web | - |
Etiquetas |
Copyright 2024 - Spreaker Inc. an iHeartMedia Company
Comentarios