مروری بر رسانههای حکومتی - سه شنبه۲ اردیبهشت۹۹
Descarga y escucha en cualquier lugar
Descarga tus episodios favoritos y disfrútalos, ¡dondequiera que estés! Regístrate o inicia sesión ahora para acceder a la escucha sin conexión.
Descripción
سرنگونی در تقدیر نظام فصلمشترک روزنامههای حکومتی در روز دوم اردیبهشت است. رسالت از باند مؤتلفه زیر عنوان« مدیریت سینوسی» نوشته است: «بدیهی است که اثرات اینگونه رفتارهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، در جامعه پدیدار میشود و شاهد برخی گسستهای روابط اجتماعی هستیم. اعتماد عمومی و هنجارها دچار خدشه شده و سرمایه اجتماعی روزبهروز کاهندهتر میشود». ترجمه عبارت «هنجارها دچار خدشه شده» همهگیر شدن شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه و مرگ خامنهای – روحانی است. ریزش و بریدگی را هم در عبارت «گسست روابطه اجتماعی» پیچیده است که ریزشیهای نظام وحشت نکنند. اما روزنامه حکومتی آرمان این وحشت را واضحتر بیان کرده و در مطلبی با عنوان «بیماری خطرناک طبقهٔ خطرناک» از جمله نوشته است:«آمار رسمی، از عدممشارکت نزدیک به ۶۰درصد واجدان شرایط در انتخابات دوم اسفندماه گذشته حکایت میکند؛ اگر این رخداد معطوف به رخداد ناگوار آبانماه ارزیابی شود آنگاه میتوان مدعی شد که ویروس خطرناک به گسترش فزاینده طبقه خطرناک خواهد انجامید. اتفاقی که میتواند بر مناسبات مختلف سیاسی، اجتماعی، امنیتی و... در کشور تاثیرات بنیادین داشته باشد». روزنامهٔ حکومتی مستقل هم با اشاره به دروغهایی که از باندهای حاکم در گم شدن ۴میلیارد و هشتصد میلیون دلار به یک دیگر نسبت میدهند نوشته است «تهمت و دروغ و نیرنگ و فساد، یعنی بنای امور کشور بر آب، و کاش بر آب بود که بنای بر آتش عذاب و آه مردم میکند، که امان از سوز دل مظلوم!».
اعترافهای ناگزیر به گسترش کرونا
در روزنامههای هر دو باند حاکم این ادعاها تکذیب شده است. روزنامه وطن امروز بهنقل از بیژن سلیمانپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم نوشته است: «تختهای بیمارستانی قم در روزهای اخیر با افزایش تقریبی بیماران مبتلا به کرونا روبهرو شده و در صورت غفلت ممکن است موج دوم این بیماری در قم آغاز شود». و آفتاب یزد بهنقل از غرضی وزیر اسبق نفت نوشته است «در شهرهای بزرگ آسیب دیدگی از کرونا بیشتر وجود دارد. من حساب کردهام حدود ۳۰میلیون نفر در شهرهای بزرگ در معرض خطر این بیماری هستند».
همه راهها به تسلیم و سرنگونی ختم میشود
علاوه بر وحشت از انفجار اجتماعی، و پیامدهای بیماری کرونا، خفگی اقتصادی و تشدید انزوای جهانی رژیم و پیامدهای سیاستهای مداخلهجویانهاش در منطقه موضوع هشدار است برای تسلیم و عقبنشینی و غلط کردم گویی. ستاره صبح نوشته است: «افکار عمومی جهانی و بسیاری از دولتها علاقهمند هستند در این شرایط مبارزه با بحران کرونا در اولویت باشد و جدلهای سیاسی، بر این بحران انسانی سایه نیندازد.. ایران هم باید تابوی مذاکره با آمریکا را بشکند و از ابزار دیپلماسی به نفع سلامت مردم استفاده کند». و جهان صنعت هم نوشته است: «تابآوری مردم ایران هم در خانه ماندن کاهش یافته است، از یارانههای کرونایی خبری نیست، کرونا نیز همچنان در کمین است و به جهت عدم رعایت طرح فاصلهگذاری اجتماعی یا همان هوشمند دولت، قربانی میگیرد، تحت این شرایط هیچ نیازی به تداوم تنش در پساکرونا که عصر همکاریهای بینالمللی است، نیست و ایران باید با در نظر گرفتن شرایط فعلی خود، از ظرفیتهای کرونا برای بهبود وضعیت خود استفاده کند». اعتماد هم از سقوط نفت آمریکا به یک دلار و زیر یک دلار خبر داده و در مطلب دیگری نوشته است:« راستش را که بخواهید گزینههای زیاد نفتی در این شرایط پیش روی ایران نیست.
فعلاً میخواهم پیشنهاد کنم «بلندگوی شعار» را کنار بگذارید و عملگرایانه به میدان بیایید».
Información
Autor | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Organización | Radio Mojahed - رادیو مجاهد |
Página web | - |
Etiquetas |
Copyright 2024 - Spreaker Inc. an iHeartMedia Company
Comentarios