مروری بر رسانه‌های حکومتی - شنبه ۱۷ خرداد۹۹

6 de jun. de 2020 · 5m 32s
مروری بر رسانه‌های حکومتی -  شنبه ۱۷ خرداد۹۹
Descripción
بالا‌گرفتن جنگ قدرت تا رأس نظام
بعد از سه روز تعطیلی و دود و دمها به‌مناسبت سالمرگ دجال در مورد جانشینی خامنه‌ای بعد از خمینی، در روزنامه‌های حکومتی هفدم خرداد، علاوه بر بحرانهای خارجی و داخلی نظام، هم موقعیت ولی‌فقیه ارتجاع و هم عملکردش به چالش کشیده شده. برای نمونه روزنامهٔ حکومتی مستقل را ورق می‌زنیم که در گفتگو با محمدهاشمی برادر هاشمی رفسنجانی به‌نقل از وی نوشته است: خمینی «بعد از عزل آقای منتظری، به هاشــمی پیشنهاد داده بود که خبرگان شــما را به عنــوان قائم‌مقام معرفی کننــد، نامه دهند، من نامــه دهم، تأیید می‌کنند. هاشــمی تقریباً یــک هفته گریه می‌کــرد و می‌گفت نه، من نمی‌خواهــم... بنابراین بله، به هاشمی پیشنهاد شده بود، ولی ایشان نپذیرفتند». این روزنامه در مطلب دیگری به‌نقل از میرزایی نکو از باند مغلوب و از دست‌اندر کاران سابق وزارت بدنام اطلاعات در مورد ادعای مجلس جدید ارتجاع در مبارزه با فساد نوشته است: «در مورد ضدیت با فساد عملاً این مجلس و هر مجلس، هر نهادی و... کاری از پیش نمی‌برنند! چرا؟! گروه و دسته‌ای تحت چتر حمایتی اربابان زر، زور، تزویر هرکاری می‌کنند! و این یعنی فساد ریشه‌یی یا همان فساد نهادینه... بنابراین هر چقدر حیف و میل‌کنندگان بیت‌المال بخواهند بر علیه فساد شمشیر بکشند، چون خودشان عامل بوده‌اند، اثربخشی ندارد».



تداوم چپاول در اوج خفگی اقتصادی
خفگی اقتصادی در کنار تشدید انزوای جهانی و تداوم چپاول و غارتگری باندهای حاکم در کنار دروغ‌درمانیهای حکومتی در مورد کرونا و اذعان روزنامه‌های حکومتی از جمله آفتاب یزد به این‌که بیهوده مردم را مقصر شیوع کرونا جلوه می‌دهند از جمله جدی‌ترین بحران‌هایی است که در روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود. در مورد وضعیت اقتصادی جهان صنعت نوشته است: «از آنجا که آمریکا بخش‌های کلیدی، ارزآور و البته آسیب‌پذیر اقتصاد ایران را تحت تحریم قرار داده است تا زمانی که اصلاحات اساسی در اقتصاد داخلی ایران انجام نشود، گذر زمان به نفع ایران نخواهد بود». و رسالت در مورد ادعای اختصاص ارز به کالاهای اساسی برای مردم تلویحا به چپاول آن اذعان کرده و نوشته است: «قیمتهای موجود در بازار حکایت از آن دارد که قیمت کالا‌های اساسی با وجود دریافت ارز دولتی، نه تنها افتی نداشته، بلکه در بسیاری موارد افزایش شدیدی را نیز نشان می‌دهد، چرا که ارز تخصیص یافته به کالا‌های اساسی، در جاهای دیگری استفاده شده است».



بر باد رفتن ادعاهای ضداستکباری نظام
در مورد تبادل زندانیان بسیاری روزنامه‌های باند مغلوب از هول وضعیت بعد از انتخاب مجدد ترامپ نظام را در دیگ مذاکره انداخته‌اند. جهان صنعت نوشته است «فرصت را از دست ندهیم» بسیاری دیگر هم مشابه این توصیه را کرده‌اند. آما آفتاب یزد از باند مغلوب هشدار داده در مورد قبلی که یک زندانی با آمریکا تبادل شد و ترامپ تشکر کرد: «اما چند هفته پس از این ماجرا بود که آمریکا با دستور مستقیم دونالد ترامپ سردار سلیمانی را در عراق ترور کرد و بالاترین سطح تنش میان تهران و واشنگتن رقم خورد. بنابراین اتفاقات اخیر را هم باید فارغ از واقعیت تنشها میان آمریکا و ایران دانست». در مورد تظاهرات آمریکا هم روزنامه حکومتی آرمان صدا و سیمای رژیم را مورد تمسخر داده و از جمله نوشته است: «برخی از جریانهای سیاسی د‌ر ایران ظرف ۱۰روز گذشته به وجد آمد‌ه‌اند‌. صد‌اوسیما آن‌چنان غرق شعف و شاد‌مانی است که کمتر چنین اتفافی برایش افتاد‌ه بود‌ه» این روزنامه در ادامه افزوده: «یک پرسش کلید‌ی د‌یگر هم باقی می‌ماند‌. روز یازد‌هم این تظاهرات را پشت سر گذاشتیم، اگر د‌ه‌ها یا صد‌ها هزار نفر د‌ر یک کشور د‌یگر د‌ر اروپا یا خاورمیانه ظرف ۱۱روز گذشته به خیابان‌ها آمد‌ه بود‌ند‌، چه تعد‌اد‌ی از آنها کشته شد‌ه بود‌ند‌؟».
Información
Autor Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organización Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca