Odense nedlægger slovenere i Champions League

24 de oct. de 2021 · 53s
Descripción

Odense Håndbold tog søndag sin tredje sejr i Champions Leagues gruppespil, da holdet på hjemmebane i Gudme slog slovenske Krim med 26-24.Sejren bringer Odense op på seks point efter fem...

mostra más
Odense Håndbold tog søndag sin tredje sejr i Champions Leagues gruppespil, da holdet på hjemmebane i Gudme slog slovenske Krim med 26-24.Sejren bringer Odense op på seks point efter fem kampe, hvilket rækker til en tredjeplads i et felt på tre hold på samme pointantal - efter det suveræne førerhold Györ.I dagens kamp var Odense bedre på de fleste parametre.Især i det første kvarter var hjemmeholdet flyvende.Tempoet var højt, angresspillet flød, og det gav mange af de danske spillere mulighed for at komme til afslutninger og scoringer.Mia Rej var med fire scoringer skarpest før pausen.Også målvogter Althea Reinhardt var stærk og hendes redninger gav flere kontrascoringer.Ved pausen var Odense oppe med 13-10 efter en svag afslutning.I anden halvleg kom Krim mere med, men Odense var hele tiden foran. Og kampen var reelt afgjort, da det stod 25-20 med otte minutter igen.