Så blev det endelig jul: Julelyset tændes i Hvalsø

21 de dic. de 2022 · 53m 57s
Så blev det endelig jul: Julelyset tændes i Hvalsø
Descripción

Julen er endelig kommet til Hvalsø. Foreningen "Julelys i Hvalsø" gør klar til den store begivenhed på torvet. Hele byen skal nemlig samles for at tænde juletræet med sin pynt,...

mostra más
Julen er endelig kommet til Hvalsø. Foreningen "Julelys i Hvalsø" gør klar til den store begivenhed på torvet. Hele byen skal nemlig samles for at tænde juletræet med sin pynt, som snart vil lyse Hvalsø op og jage den onde julenisse Ivan Mott ud af byen for evigt. Det gør de kl.17. Men har Ivan Mott mon tænkt sig at komme til showet og give et sidste forsøg på at aflyse julen?

Imidlertid er de vanlige værter Anton Ringdal og Kristoffer Kristensen røget i juleøllenes farlige fælde for at lette stressen i julens tumultariske tid og har ikke mulighed for at overvære jule-showet.

Derfor er det deres altid skarpe reporter Asger Petersen, der er på pletten for at følge slagets gang. Og hold da op, det bliver lidt af en gyser, må man nok sige. Lyt selv med i dette sidste afsnit af den neglebidende julekalender "Jul i Hvalsø".
mostra menos
Información
Autor 24syv
Organización 24syv
Página web -
Etiquetas
-

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca