Trailer: Wie ben je echt? - Paul Lenferink

Trailer: Wie ben je echt? - Paul Lenferink
11 de abr. de 2024 · 4m 18s

Wie ben je echt? Je bent een spiritueel wezen oftewel Hoger Bewustzijn die hier op aarde fysieke, aardse ervaringen heeft. Wat betekent dit? Hoe komt het dat we vrijwel alleen...

mostra más
Wie ben je echt? Je bent een spiritueel wezen oftewel Hoger Bewustzijn die hier op aarde fysieke, aardse ervaringen heeft. Wat betekent dit? Hoe komt het dat we vrijwel alleen leven vanuit de zintuiglijke realiteit? En hoe kun je de weg bewandelen naar je essentie? In dit luisterboek leer je hoe je de geprogrammeerde manier van denken en doen kunt gaan ontstijgen en hoe je kunt gaan leven vanuit een Hoger Bewustzijn. Je bent hoe dan ook een creator van je eigen leven en daarmee een mede-creator van de wereld waarin we leven. Het transformatieproces dat in dit boek beschreven wordt, heeft als uitgangspunt liefde en het doorzien van de illusie van het denken.    

Paul Lenferink, (1962): van hard werken, willen presteren en maar doorgaan naar overgave, liefde en vertrouwen, dat is de reis die het leven van Paul kenmerkt. In die reis van persoonlijke ontwikkeling heeft hij de inzichten, technieken en methodieken die daadwerkelijk een bijdrage leverden aan zijn eigen groei, vertaald naar methodes om mensen, teams en organisaties te coachen. De basis in die samenwerking is gelegen in de voorwaarde: van het hoofd naar het hart. De essentie is eenvoudig maar de uitvoering complex. Paul heeft met duizenden mensen gewerkt als individuele coach, teamcoach, opleider, docent en trainer. Hij is schrijver van 3 boeken, geeft lezingen en heeft al 25 jaar zijn eigen opleidingsinstituut en coachpraktijk.  

Opname en montage: Antoine Derksen  

Wil je deze podcast een onmisbaar financieel steuntje in de rug geven, dan kan dat door lid te worden van onze Supporters Club. Voor een maandelijkse bijdrage van €2,00 krijg je daarvoor toegang tot allerlei lekkers, zoals het volledige luisterboek Wie ben je echt? van Paul Lenferink (14,99€). Volg de link:
https://www.spreaker.com/podcast/luisterboeken-van-patrick-bernauw--5923963/support

Meer info over het luisterboek van Paul Lenferink:
https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/9789462666269/wie-ben-je-echt  
mostra menos
Información
Autor Scriptomanen vzw
Página web www.luisterrijk.nl
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca