00:00
52:59
Vi er alle pårørende.
Det er Rikke Struves påstand og jeg giver hende ret. Især efter vores samtale.

Rikke er stifter af Pårørendeklubben og uddannelsen som Pårørendementor.

Hvor du bla. kan træne dig selv som pårørende.
Og hvorfor er det overhovedet vigtigt? Fordi det er en belastning at være pårørende og du skal lære hvordan du passer på dig selv, så du kan undgå at få stress.

Rikke taler bla. omkring indre bæredygtighed, indre menneskerettigheder og om ordentlighed.
Vi taler om de senfølger der høre til det at være pårørende som du kan være opmærksom på,
men vi taler også om hvordan du kan forberede dig på din rolle som pårørende med bla. en fremtidsfuldmagt og et relationskort.

Denne episode har åbnet mine øjne for det at være pårørende - både som privatperson og som fagprofessionel.

Du kan følge Rikkes arbejde via hendes linkedinprofil:
Klik direkte til Rikke på Linkedin

Rikke's Hjemmeside er lige her

Vil du med på webinar om Selvkritik og hvordan du taler til dig selv
Så foregår det onsdag den 6. marts 2024 kl. 19.00 - Kom med for 0,- kr
Vi er alle pårørende. Det er Rikke Struves påstand og jeg giver hende ret. Især efter vores samtale. Rikke er stifter af Pårørendeklubben og uddannelsen som Pårørendementor. Hvor du bla. kan træne dig selv som pårørende. Og hvorfor er det overhovedet vigtigt? Fordi det er en belastning at være pårørende og du skal lære hvordan du passer på dig selv, så du kan undgå at få stress. Rikke taler bla. omkring indre bæredygtighed, indre menneskerettigheder og om ordentlighed. Vi taler om de senfølger der høre til det at være pårørende som du kan være opmærksom på, men vi taler også om hvordan du kan forberede dig på din rolle som pårørende med bla. en fremtidsfuldmagt og et relationskort. Denne episode har åbnet mine øjne for det at være pårørende - både som privatperson og som fagprofessionel. Du kan følge Rikkes arbejde via hendes linkedinprofil: Klik direkte til Rikke på Linkedin Rikke's Hjemmeside er lige her Vil du med på webinar om Selvkritik og hvordan du taler til dig selv Så foregår det onsdag den 6. marts 2024 kl. 19.00 - Kom med for 0,- kr leer más leer menos

hace 2 meses #bæredygtig, #mentor, #pårørende, #stress, #trivsel