• Sæsonsafslutning

  10 JUN. 2024 · Vi kigger på den nyligt afsluttede Premier League sæson og lægger ud med vores to hold, Liverpool og Manchester United, hvorefter vi snakker om nogle af de store nedslag der har været i Premier League i 2023/2024. Dine værter er Bo Rasmussen og Kim Johannesen.
  1h 2m 43s
 • Afsked med Jürgen Klopp

  20 MAY. 2024 · Premier League sæsonen er slut og dermed har Liverpools ikoniske manager, Jürgen Klopp, stået i spidsen for de røde fra Liverpool for sidste gang. Vi kigger på hans ankomst, resultater og afgang, og ikke mindst hvordan han vil blive husket. Dine værter er Bo Rasmussen og Kim Johannesen.
  47m 57s
 • VAR — Hvordan endte vi her og hvordan kommer vi videre?

  10 MAY. 2024 · I denne episode tager Ægte Rødt vores allesammens yndlingsemne, Video Assistent Referee også kaldet VAR, under ukærlig behandling. Vi snakker om hvorfor VAR blev introduceret, hvordan det går med brugen af VAR og hvad der skal til for at vi som fodboldfans kan acceptere brugen af systemet. Og naturligvis er alle synspunkter set fra det røde perspektiv. Dine værter er Bo Rasmussen og Kim Johannesen.
  49m 28s
 • Introduktion til Ægte Rødt

  10 MAY. 2024 · Velkommen til første episode af Ægte Rødt!  I dette intro-afsnit præsenterer vi konceptet bag Ægte Rødt og introducerer de to værter, Bo Rasmussen og Kim Johannesen. 
  5m 28s

Ægte Rødt er en podcast om fodbold set fra et rødt perspektiv; Bo er Liverpool-fan og har været det siden de sene 70'ere imens Kim har holdt med Manchester United...

mostra más
Ægte Rødt er en podcast om fodbold set fra et rødt perspektiv; Bo er Liverpool-fan og har været det siden de sene 70'ere imens Kim har holdt med Manchester United siden Jesper Olsen skiftede til klubben. Sammen kaster de blikket på hvad der rører sig i fodboldverdenen, alt sammen med udgangspunkt i Englands to største klubber.

Dine værter er Bo Rasmussen og Kim Johannesen.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca