Portada del podcast

Danmarks Bedste Plade

 • Kim Larsen - Værsgo (og farvel)

  27 MAR. 2024 · Selvom programmet er lukket, har vi valgt at udgive et sidste afsnit. I dag lytter vi til en plade, som mange mener, er Danmarks bedste, nemlig Kim Larsens første plade, Værsgo. Det sidste afsnit fyldes med uenighed, kærlighed og diskussion om, hvorvidt Franz Beckerlee har ødelagt Sylvesters Drøm.   Tak til jer der har lyttet med, det har været en stor fornøjelse at sende for jer. Tusind tak. Og ikke mindst tak til alle de danske kunstnere, uden jer, intet program. Af hjertet tak.    Teis Zacho og Jonas Foldager
  Played 1h 47m 24s
 • Nik & Jay - 2

  13 ENE. 2023 · Det er en sorgens dag for Danmarks Bedste Plade, da musikfladen lægges om, og programmet desværre ikke fortsætter. Derfor har Teis og Jonas valgt at den sidste plade skal byde på fest og farver, og har af den årsag taget Nik & Jays plade 2 med. Pladen byder en kavalkade af hits, produktioner af øverste skuffe, samt en kæmpe fuckfinger til janteloven - men kan den hamle op med programmets top-5? TUSIND TAK til alle jer der har lyttet med. Vi har virkelig nydt at lytte, dykke ned i, og ikke mindst formidle så meget fantastisk dansk musik til jer derude. Vi håber en dag at kunne vende tilbage i kortere perioder, når andre programmer skal holde ferie, men hvis ikke, så er dette det sidste program. Så igen - tak!
  Played 1h 46m 14s
 • Ponyblod - Ponyblod

  13 ENE. 2023 · Teis ligger desværre syg, men heldigvis er den faste vikar Simon Porse atter trådt til, og har i dagens anledning også nomineret en plade, nemlig Ponyblods første og eneste plade - Ponyblod. Pladen byder på eksperimenterende rap, et grænsesøgende tekstuelt univers samt solide hiphopproduktioner fra Tue Tracks hånd - men kan den skubbe de andre plader af pinden?
  Played 1h 45m 58s
 • Ulige Numre - Nu Til Dags

  13 ENE. 2023 · Stemning i studiet er i top, og Jonas har taget Ulige Numres debutplade Nu Til Dags med. Pladen byder på en lang række sange indenfor rock-paraplyen, smukke guitarstykker samt en umiddelbar og talentfuld sangskriversjæl fra Carl Emil Petersen - Men kan den hamle op med programmets top-5?
  Played 1h 46m 24s
 • Søren Fauli - Fauli Til Dauli

  13 ENE. 2023 · Jonas og Teis har fundet en alternativ perle frem fra dybet af den danske diskografi, i form af Søren Faulis synthplade Fauli Til Dauli. Den byder på lofi punk, ambiente synthinstrumentaler og et tekstunivers om at føle sig udenfor samfundet. Men kan denne eksperimentelle plade hamle op med de andre på listen?
  Played 1h 46m 10s
 • Tim Christensen - Honeyburst

  13 ENE. 2023 · Jonas og Teis har inviteret musiker Morten Juul i studiet, og han har taget Tim Christensens plade Honeyburst med. Pladen byder på en seriøst omgang guitar-virtuøsitet, catchy melodier og sangskrivning af øverstre skuffe - men er det lyden af Danmarks bedste plade?
  Played 1h 46m 4s
 • Andreas Odbjerg - Hjem Fra Fabrikken

  13 ENE. 2023 · Teis er stadig i LA, men er til gengæld med på en linje direkte fra vestkysten - Og han har taget en plade med; Andreas Odbjerg - Hjem Fra Fabrikken. Pladen byder på sublim pop-håndværk, et quirky tekstunivers og en legende udforskning af genrer og stemninger - men er det nok til at slå de andre plader af pinden?
  Played 1h 46m 10s
 • Lightwave Empire - Heart Of Noise

  6 DIC. 2022 · I denne uge bader vi os i sol, i selskab med pladen Heart Of Noise af Lightwave Empire. En plade der lyder meget international, og er meget atypisk dansk. Teis er stadigvæk bortrejst og derfor er Simon Porse gæstevært i denne uge igen. Læn dig tilbage og nyd den varme der kommer fra et sørgeligt sted.
  Played 1h 46m 10s
 • Gasolin' - Gasolin'

  28 NOV. 2022 · Teis er ude at rejse, så journalist og blokfløjte entusiast Simon Porse er gæstevært. Han har taget Gasolin's første plade med, og den byder på en tidsrejse tilbage til 1971. En plade der både er syret og smuk, og som er det fundament dansk rock er bygget på - men er den god nok, til at være Danmarks bedste plade?
  Played 1h 46m 4s
 • Peter Sommer - De Uforelskede I København

  20 NOV. 2022 · Sangerinde og sangskriver Hanne Schneider gæster studiet og har taget Peters Sommers plade De Uforelskede i København med under armen. Pladen tager lytteren med igennem et brud og byder blandet andet på smukke duetter med sangerinden Selina Gin og samt finurlige tekster - men hvordan klarer den sig på programmets top 5?
  Played 1h 46m 56s

Danmarks Bedste Plade er et program med en simpel mission: at finde cremen af cremen af danske albums og forhåbentlig kunne kåre dén plade, der er bedre end alle de...

mostra más
Danmarks Bedste Plade er et program med en simpel mission: at finde cremen af cremen af danske albums og forhåbentlig kunne kåre dén plade, der er bedre end alle de andre. Hver uge graver Teis og Jonas sig derfor ned i det store kartotek af danske plader, og hører dem sang for sang, alt imens de diskuterer om den har hvad der skal til for at blive stemplet som danmarks bedste.

Værter: Teis Zacho & Jonas Foldager
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca