Portada del podcast

Diagnosticeret: Spirituel

 • Lyset OG mørket - det spirituelle tabu!

  28 ABR. 2024 · Dette afsnit af D:S er "mørkets afsnit" - med under-temaet "FRYGTEN for frygten"..! Gæst: Amalie Legér - Spirituel Terapeut, Clairvoyant, healer, Reiki healer, Traume-terapeut, Regressionsterapeut, Medium - og pædagog. Vi snakker ind i både lyset, og i mørket, og ind i hvorfor at det ene ikke kan være uden det andet! (I vores optik) - og kommer omkring meget kontroversielle emner og begreber som "False light", "False Spirituality" og "Spiritual bypassing"..! Mørke (og "forbudte") tanker, følelser og emner mv. - bliver taget kærligt op, når vi snakker ind i tabuer, og ind i "FRYGTEN for frygten", ift.  både "det indre" og "det ydre"... Autencitet - kan ikke være uden at tage "det hele menneske" med - og det får vi i dette afsnit en kærlig og nærværende snak omkring.
  Played 1h 55s
 • Tidslinjer, paralleluniverser og Mandelaeffekten

  29 MAR. 2024 · Diagnosticeret: Spirituel - er (endelig) tilbage, med en ny sæson, og med fornyet energi - og, selvfølgelig med en åben (og kærlig) nysgerrighed på livet... Gæst: Signe Bockhahn Bjerregaard - Clairvoyant, healer, Medium, Reiki Master Teacher, Regressionsterapeut, Spirituel Terapeut og Spirituel underviser. I dette sæsonintroducerende afsnit - har jeg besøg af min kollega Signe - til en snak om hvad begreber som "tidslinjer" og "paralleluniverser" er for en størrelse - samt om "Mandelaeffekten", som er et meget omtalt emne, inden for både den videnskabelige verden, den spirituelle verden, og den konspirationsteoretiske verden!
  Played 1h 2m 23s
 • Korncirkler, pyramider og stjernefolk

  20 ABR. 2023 · Gæst: Jørgen Moranis - Clairvoyant, foredragsholder, og forfatter. Vi dykker ned i enigmaer om korncirkler, pyramider og stjernefolk mm, når jeg i dette afsnit har besøg af Jørgen Moranis, som har en stor interesse, nysgerrighed og viden omkring disse emner. Vi får privilegiet af at høre om de erfaringer som Jørgen har gjort sig, ift. disse spændende, og måske en smule kontroversielle emner - hvilket leder os vidt omkring. Jordens chakra, telekinese, korn der bliver bøjet - og derfor stadig kan anvendes - kontra korn der knækker - (menneskeskabt), Atlantis, Agartha (inner earth people), Acturians, Pleidians, Andromedans, og Greys mm. er bl.a på dagsordenen, når vi i dette afsnit tager en kærlig snak, om disse gådefulde emner.
  Played 45m 19s
 • Indre børn

  27 MAR. 2023 · Gæst: Carina Vestergaard - Clairvoyant rådgiver og Mentor. Spiritualitet i barndommen, indre børn, og graviditet er på programmet, når jeg med min gæst Carina Vestergaard, dykker ned i barndommens gade. Vi kommer bl.a omkring emner som; spirituelt åbne børn, afdødekontakt i barndommen, barndomstraumer, dialoger med vores indre børn, traditionelle paradigmer, barnløshed, manifestation, vores opfattelse af tid, "andre væsener", samt hvordan vi åbner en tidslomme, (og kigger på tidligere liv), og mange andre vigtige emner, indenfor dette tema.
  Played 55m 21s
 • Parforhold, Soulmates og Twinflames

  22 MAR. 2023 · Gæst: Lisa Lawrie - Sexolog, Parterapeut, Healer. I dette afsnit af "Diagnosticeret: Spirituel" tager vi hul på parforholdet, og de nærre relationer vi kan have igennem vores liv. Som altid kommer vi vidt omkring, og vi tager udgangspunkt i parforholdet, og alt det der kommer med at elske en partner. Jalousi, utroskab, seksualitet, karmiske forbindelser, parforholdsmøsntre, Soulmates, Twinflames, sjæle-kontrakter, og meget andet, er på dagsordenen når vi snakker åbent, og (k)ærligt om det at være i en relation, med et andet menneske.
  Played 1h 2m 6s
 • Tantra... Sjæl, sex og magi!

  25 DIC. 2022 · Gæst: Lisa Lawrie - Sexolog, Parterapeut, Healer. Vi snakker om SEX og Tantra, i dette opløftende afsnit om seksualitet, med kærlighedsterapeut Lisa Lawrie som gæst. Emner som orgasmer, (hjerte-orgasmer og prostata-orgasmer - og alt derimellem), porno, kønsroller, feminin/maskulin energi, feminisme, toxic masculinity, grænser og overgreb, præstations-sex, monogami - polygami - polyamori - og polytiet!, Lingam og Yoni(verset), og mange andre spændende og vigtige emner, bliver råt, ærligt og kærligt vendt, når vi deler om vores egne erfaringer og overbevisninger mv, i dette forrygende afsnit af Diagnosticeret: Spirituel.
  Played 1h 14m 33s
 • Reiki og healing

  23 NOV. 2022 · Gæst: Signe Bockhahn Bjerregaard - Healer, Reiki-healer, Clairvoyant, Områdechef for personale og digitalisering i kommunalt regi. Vi snakker om healing, og om hvad Reiki, og Reiki-healing er for en størrelse, når jeg i dette afsnit af Diagnosticeret: Spirituel, har besøg af Signe Bjerregaard, til en meget spændende og opløftende snak. Vi kommer bl.a omkring Reikis forhistorie og hvad vi kan bruge Reiki energien til, når vi er blevet indviet i Reiki, -og kommer yderligere vidt omkring, når vi snakker om aliens, generationsmønstre, stjernebørn, fjernhealing, og meget andet.
  Played 1h 54s
 • Go´nok - det kan du selvværd!

  28 OCT. 2022 · Gæst: Jacob Hasle - Sygeplejerske, Yoga -og meditationslærer, Healer, Reiki Healer, Clairvoyant og NLP Master praktitioner. I dette afsnit af D:S tager vi hul på et emne der berører os alle sammen, i en eller anden grad, - nemlig vores selvværd, som på mange områder er vores fundament igennem livet. Vi kommer bl.a ud i emner som nøgenyoga, tantra, og kropslig bevidsthed, samt den negative påvirkning fra bl.a SoMe, reklamer, o.l. - og hvordan det kan opleves at være en minoritet, som eksempelvis homoseksuel, adoptivbarn, og/eller at have en anden etnisk baggrund mv. Vi deler ud af egne erfaringer, og deler et effektivt værktøj til tage fat om roden til lavt selvværd, som du let kan anvende i dit eget liv.
  Played 1h 2m 50s
 • Håndlæsning

  16 JUL. 2022 · Gæst: Mettemia Skinnerup - Lærer på Sense-it, Clairvoyant Healer, Medium, Reiki Master Teacher, Regressionsterapeut og Håndlæser. Vi læser i hænder, og tager dig med på en guidende rejse i at læse hænder, hvor du som lytter kan være med på sidelinjen, i form af at lave din egen blindtegning af din egen hånd derhjemme, og få en større forståelse for dine linjer i din håndflade, og hvad de betyder for dig, og repræsenterer i dit liv. Vi tager udgangspunkt i min, (Bjørn Morel´s), hånd, og kommer som altid forbi meget private emner, i håb om at inspirere, og normalisere det at være menneske, med alt hvad det indebærer.
  Played 56m 28s
 • Astrologiens briller

  16 JUN. 2022 · Gæst: Mannah Guldager - Astrolog - Podcaster - Lyt med når vi dykker ned i astrologiens verden, med denne skønne sjæl, som gæster i dette afsnit af D:S. Vi kommer vidt omkring, og anskuer livet igennem Astrologiens briller, for at få en større forståelse af vores stjernetegn, og horoskoper, som bl.a kan afsløre karakteristiske træk i os mennesker, samt vores vej igennem livet. Igennem Astrologien kan vi nemlig bl.a kigge på vores forcer som menneske, samt kigge på hvilke skyggesider og tendenser, af en mere udfordrende karakter, som vi har med i os i vores liv, for at få en større forståelse af os selv, og de opgaver og livslektier, som vi møder på vores vej. Vi kommer bl.a omkring emner som religion og indoktrinering, karmiske gentagelser, livslektier og gentagelser, horoskoper og stjernetegn, og hvad det betyder når vi snakker ind i "det hele menneske", samt meget andet. Der er masser af kærlighed og nærvær, lærerig information, og en høj og hjertevarm energi, samt mange spændende emner i dette afsnit, som med garanti vil give dig et smil på læben, som lytter. Mit link til Mannah skete via. en invitation, hvor hun inviterede mig ind som gæst i hendes podcast; "Lyden af et bedre liv" - som i øvrigt har mine varmeste anbefalinger, -og som var en helt fantastisk oplevelse at være en del af. Mannah er en meget autentisk, modig, hjertevarm og nærværende sjæl, for ikke at sige nysgerrig...og hendes energi er enormt opløftende at være i, og som lytter, -at mærke ind i. Hendes podcast, og det aktuelle afsnit hvor jeg får lov at gæste, kan du finde via. dette link: https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/272-diagnostiseret-spirituel-fornem-det-bjrn-morel
  Played 1h 8m 36s

"Diagnosticeret: Spirituel" er en RÅ og ÆRLIG podcast om spiritualiteten i os alle, hvor jeg inviterer modige og aktuelle gæster ind, med en spirituel baggrund, for at snakke om dybere,...

mostra más
"Diagnosticeret: Spirituel" er en RÅ og ÆRLIG podcast om spiritualiteten i os alle, hvor jeg inviterer modige og aktuelle gæster ind, med en spirituel baggrund, for at snakke om dybere, sårbare og vigtige emner, der har brug for at blive belyst.

Der bliver i denne podcast åbent delt historier og oplevelser af en meget privat og personlig karakter, -både for at skabe bevidsthed om spiritualiteten i os alle - men også for at normalisere tabuer, og skamfyldte emner mm.

Jeg håber med denne podcast på at være med til at skabe mere ro, afklaring og tryghed - i nogle af de sværeste dele af livet - i en verden hvor det er så nemt at føle sig forkert og anderledes, - samt at skabe bevidsthed og nysgerrighed omkring den spiritualitet, som vi allesammen er født med.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca