• Digital læring Episode 3

  12 JUN. 2024 · Episode 3 handler om AI. Vi bliver nødt til at snakke om elefanten i rummet, når det gælder digital læring. AI kommer til at lave store omvæltninger i mange af vores rutiner i dagligdagen, men lige på dette område forudser vi at det kommer til at betyde helt nye arbejds- og produktionsrutiner.Vi har kigget lidt i krystalkuglen og kommer i denne episode med vores bud på nogle af de tendenser vi allerede kan se omridset af, men som vi tror kommer til at få afgørende betydning for den måde vi bruger digitale hjælpemidler på i undervisningen.Selve de undervisningsplatforme vi bruger kommer til at blive meget mere interaktive, og tilbagemeldinger kan nu gøres personlige ved hjælp af AI i stedet for standardiserede auto beskeder.Derudover kommer produktionen af undervisningsmidler på en ordentlig steroidekur, hvor produktionshastigheden og kompleksiteten og præcisionen af læringsmidlerne bliver øget mangefold. Men først og fremmest bliver vi nødt til at ændre den måde vi tilegner os viden på, og ikke mindst hvordan vi tester denne viden.I en verden hvor alle har en GPT i lommen bliver vi nødt til at kunne bruge AI aktivt og teste nogle andre kompetencer, såsom hvordan man anvender sin viden.Alt dette og mere til vender vi i denne 1 times episode af podcasten “Digital læring”. God fornøjelse.
  58m 3s
 • Digital læring Episode 2

  30 MAY. 2024 · I episode 2 kan du høre lidt om de grundlæggende forudsætninger for at lave god digital læring. Vi snakker om de forskellige kontekster og typer at digitale læringssytemer.  Er ambitionen at lave et 100% digitalt læringsforløb, eller er det undervisere der styrer undervisningsforløbet under inddragelse at forskellige digitale hjælpemidler. Hvad er organisationenes budget - og passer det til ambitionen? Vi snakker lidt om de udforudsete udgifter og opgaver som altid kræver flere ressoucer end man har forudset, og vi vender de forskellige LMS systemer og forfatterværktøjer. Men virker den digitale læring så efter hensigten? Og hvordan finder man ud af det?  Måling, evaluering og vurdering er ikke blot noget man bruger til at finde ud af om brugerne har forstået enmerne, men også de vigtigste redskaber for en organisation til at finde ud af om den digitale læring virker, er fri for fejl, og ikke mindst om den har en effekt. Velkommen til episode 2 i Digital læring.
  40m 34s
 • Digital læring Episode 1

  14 MAY. 2024 · I første episode laver vi en bred indflyvning til hvad ditital læring er for en størrelse Vi fortæller lidt om vores egen baggrund med det at lave online undervisning. "Vi " er Thomas Hansen og Niels-Ole Ankerstjerne (Noa). Thomas har mange års erfaring indenfor Corporate Learning og Noa har lavet online undervisningsværktøjer til sproglæring (Dansk.nu). Vi snakker om hvad mulighederne i digital læring, og hvilke barrierer man kan støde ind i. I de efterfølgende episoder vil gå meget mere i dybden med de forkellige enmer. Velkommen til podcasten Digital læring.
  32m 47s

Hvad er digital læring? og hvorfor er det så svært at gøre det godt?Digital læring er en podcast hvor dine værter Thomas Hansen og Niels-Ole Ankerstjerne (Noa) tager dig med...

mostra más
Hvad er digital læring? og hvorfor er det så svært at gøre det godt?Digital læring er en podcast hvor dine værter Thomas Hansen og Niels-Ole Ankerstjerne (Noa) tager dig med ind i en diskussion af hvordan vi bruger digitale værktøjer i undervisningen.Thomas har mange års erfaring indenfor Corporate Learning og Noa har lavet online undervisningsværktøjer til sproglæring. Vi har lavet denne podcast fordi vi savnede noget let tilgængeligt materiale som kan hjælpe dig med at reflektere over hvad god digital læring er, og hvordan du undgår de værste faldgruber. Podcasten er til dig som gerne vil bruge digitale værktøjer i din undervisning, hvad enten det er i skolen eller i virksomheden.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca