• Sidste afsnit - Z3zo lukker det ned

  27 MAR. 2024 · “Jeg vil gerne have folk til at relatere til det jeg snakker om” - i det allersidste afsnit af En Ad Gangen har vi Seyit i studiet. Han er 18 år og laver musik under navnet Z3zo, vi taler om hans musik-rejse, hvilken slags musik han laver og hvad han bliver inspireret af. Vi taler også lidt om poesi, og hvad det betyder for Seyit,  at han udover at lave musik, også skriver han også digte. Vi slutter det hele af med en at Z3zo synger et af sine numre i radioen. Let's go!  Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  26m 2s
 • Meget mere end et skateboardfællesskab

  20 MAR. 2024 · Obviously Skate er et skatefællesskab, som har til formål at fremme mangfoldighed inden for skateboardmiljøet - men det er også meget mere end det. I den her episode har vi besøg af tre af fællesskabets stiftere, som fortæller om den skateboardkultur, de gerne vil være et svar på - og om hvad de drømmer om. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  31m 29s
 • Alle unge stemmer tæller til EP-valget

  13 MAR. 2024 · Til Europa Parlamentsvalget i 2019, var den danske valgdeltagelse den højeste nogensinde, men det siger måske mere om den historiske valgdeltagelse. For det var stadig kun 66 procent af de stemmeberettigede, der stemte - og hvis man kigger på valgdeltagelsen for de stemmeberettigede i aldersgruppen 19-29 år, var det kun 57,8%, der satte kryds på stemmesedlen. Det tal må meget gerne stige, når vi skal til stemmeboksene i juni og vælge, hvem der skal repræsentere Danmark i EU Parlamentet. En af dem, der arbejder for at øge valgdeltagelsen - og ikke mindst den demokratiske samtale - er Kolja Dahlin, som er projektleder i organisationen We Do Democracy. I epsioden her, fortæller han om, hvordan han og hans kolleger arbejder - og om hvordan de helt konkret forsøger at fodre den demokratiske samtale på EUX.  Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  38m 37s
 • Tro, skam og kærlighed - hvad er kirkens ansvar?

  28 FEB. 2024 · ”Det er på tide, at kirkesamfundene reviderer deres tilgang og erkender, at det er i alles interesse at fremme en sund og positiv udvikling for unge, også når det kommer til seksualundervisning" - De her ord stammer fra et debatindlæg, der blev bragt i Dagbladet Information i anledningen uge seks. Debattøren bag indlægget, Thea Lund Lillebæk, er jurastuderende, medlem af den danske Bapist Kirke og arbejder både i Center for Voldsforebyggelse og Exit Cirklen. I episoden her uddyber hun sit debatindlæg og italesætter hvilke konsekvenser, det kan have for unge at vokse op i kristne fællesskaber, hvor sex bliver italesat som noget skamfuldt. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  36m 7s
 • Kommunehjerter og containerkulturliv for unge

  21 FEB. 2024 · "Hvordan kan vi se hjertet i kommunen også?" Det spørgsmål stiller projektet 'en by så blød som en krop' blandt andet. Projektlederen bag projektet, Josephine Marquard, fortæller i den her episode om, hvordan hun som en del af FLUHX i Aarhus, var med til at skabe et sted for unge, hvor de kunne skabe kultur og være sammen. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  33m 6s
 • Når identitet og arbejde smelter sammen

  14 FEB. 2024 · For mange i kulturbranchen handler dét at gå på arbejde ikke kun om at have noget at stå op til. Det handler i høj grad om identitet, og om at kunne bruge sig selv og føle tilfredshed. Det lyder jo lækkert, men måske er der også en bagside ved den her sammensmeltning af identitet og arbejdslivs – og det skal vi blandt andet tale om i dag, så derfor er Katrine Schütt og Mia Hynding i studiet for at fortælle om deres undersøgelse af forholdet mellem identitet og arbejde i kulturbranchen. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  36m 25s
 • Kom ud af civilsamfundssovsen!

  7 FEB. 2024 · Yngre generationer oplever og agerer betydeligt anderledes i verden end tidligere generationer har gjort, derfor bliver aktører i civilsamfundet også nødt til at tænke anderledes, hvis de vil imødekomme unge. Kristian Engberg, som er initiativtageren bag foreningen Inspiratorium, arbejder for at understøtte og opbygge nye og gamle sociale fællesskaber, der smuldrede under coronaepidemien. I den her episode deler han ud af sine tanker om ildsjæle, og hvordan det at være frivillig kan anskues på mange andre måder end den måde der er dominerende i civilsamfundet nu. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  36m 27s
 • Fællesskaber og redskaber til handling

  31 ENE. 2024 · Akademiet for Samfundsengagement, et af Ungdomsbureauets egne projekter, starter op igen. Derfor har vi inviteret de tidligere deltagere Sofus og Selina - og nuværende projektmedarbejder Jamie i studiet for at udfolde, hvad projektet går ud på. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  31m 51s
 • En god start for erhvervsskoleelever

  17 ENE. 2024 · Arbejderbevægelsens Erhvervsråd forudser at Danmark i fremtiden kommer til at mangle faglært arbejdskraft. Ifølge fremskrivningerne vil der faktisk i 2030 være en mangel på op mod 100.000 faglærte. Det danske samfund har altså brug for at flere unge gennemfører en erhvervsuddannelse – og det er der heldigvis nogen, der arbejder for sker. En af dem er Julie Madsen som er formand for Erhvervsskolernes Elevorganistation (EEO). EEO har flere forskellige initativer, der skal forbedre forholdene for erhvervsskole elever - et af de initiativer er 'En god start for alle' som de har skabt i samarbejde med Raido. Hvad det går ud på, dét dykker vi ned i, i den her episode. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  31m 42s
 • Fossilfrie forhåbninger for fremtiden

  3 ENE. 2024 · Initiativet Fossilfri Fremtid arbejder for at stoppe udbuddet af olie- og gasfelter i Danmark. Isabella Heilmann, som er aktiv i projektet, fortæller i den her episode om hvad kampagnen går ud på – og hvorfor det er vigtigt at gøre noget. Ungdomsbureauet ser nærmere på forskellige aspekter af ungdomslivet. Din vært Gunvor Barkholt dykker ned i nogle af de bekymringer, tanker og drømme der fylder hos ungdommen. Med andre ord, så ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder – En ad gangen.
  30m 43s

"Den demokratiske selvtillid blandt unge daler.” ”Unge mistrives.” ”Unge bruger alt for lang tid på sociale medier og bekymrer sig alt for meget.” Der bliver talt meget om os. Os...

mostra más
"Den demokratiske selvtillid blandt unge daler.” ”Unge mistrives.” ”Unge bruger alt for lang tid på sociale medier og bekymrer sig alt for meget.” Der bliver talt meget om os. Os unge. Men hvornår bliver der talt med os? I denne programserie deler unge deres perspektiver på samfundet. For hvilket samfund drømmer vi om? Og hvordan kommer vi derhen? Med andre ord ser vi nærmere på unges udfordringer og muligheder - en ad gangen.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca