• Det ulmer i organisationen bag folkemødet | Det danske forsvar skal bruge flere penge - Hvor stiller det Bornholm?

  14 MAR. 2024 · Det danske forsvar skal bruge flere penge. I sommeren 2023 indgik et flertal i Folketinget et nyt forsvarsforlig, der samlet vil tilføre det danske forsvar omkring 143 mia. kroner over de næste ti år. Men allerede nu barsler regeringen med planer om, at der skal tilføres endnu flere penge. Hvor stiller det Bornholm, og hvordan skal vi forvente, at det kommer til at påvirke os? Det ulmer i organisationen bag Folkemødet. Medarbejderne forsvinder i stor stil, og det samme gælder i bestyrelsen. Hvad siger paneldeltagerne til fremtiden for et af sommerens store trækplastre på Bornholm? Det er nogle af de emner, panelet tager op i martsudgaven af debatprogrammet Eventuelt. Panelet består denne gang af Thomas Bay Jensen, Charlotte Berg og Leif Olsen. Hardy Jensen styrer debatten.
  32m 13s
 • Fremmer formodet samtykke organdonation? | Er en afgift på landbruget løsningen? | Skal staten give kommunernes økonomi et løft?

  22 FEB. 2024 · Organdonation er igen blevet et varmt emne, efter regeringen har foreslået en lovændring, der skal sikre flere organdonorer ved at indføre formodet samtykke. Hvis forslaget vedtages, skal man altså vælge organdonation fra i stedet for til. Landbruget og den forkætrede CO2-afgift. Er en afgift på landbruget løsningen, eller flytter vi bare miljøproblemerne til andre lande, der ikke har så høje ambitioner på miljøområdet, som vi har i Danmark? Bornholms Regionskommunes økonomi er hårdt presset. Det har ført til, at den samlede kommunalbestyrelse har forlangt, at den næste økonomiaftale mellem Kommunernes Landsforening og staten skal give kommunernes økonomi et løft, men har det gang på jord? Campus Bornholm meddelte tidligere på året, at man ikke ville oprette de linjefag, som eleverne var stillet i udsigt. Den beslutning har man siden omgjort, men er det nok til at holde eleverne på øen? Panelet består denne gang af Bjarne Kristiansen, Charlotte Berg og Stefan Lind-Holm. Hardy Jensen styrer debatten.
  33m 55s
 • Hvad betyder tronskiftet for kongehusets popularitet? | Kommunens pengekasse - Hvad er konsekvenserne hvis hullet ikke lukkes?

  18 ENE. 2024 · Hvad betyder tronskiftet for kongehusets popularitet, og hvad bliver det vigtigste for Bornholm i det nye år? Pengene fosser ud af den kommunale pengekasse. På to år er kassebeholdningen skrumpet med omkring 180 millioner kroner. Hvad kan konsekvenserne blive, hvis det hul ikke stoppes? Det er nogle af de emner, panelet tager op i januarudgaven i debatprogrammet Eventuelt. Panelet består denne gang af Thomas Bay Jensen, Stefán Lind holm og Kristoffer Gravgaard. Hardy Jensen styrer debatten.
  33m 51s
 • Partihopperi - et problem for demokratiet? | Krystalnatten - har vi glemt historien? | Skattelettelser eller bedre service?

  27 NOV. 2023 · Partihopperi i kommunalbestyrelsen - hvad gør det ved vores opfattelse af demokratiet? Krystalnatten fandt sted natten mellem 9. og 10. november 1938 og var nazisterne endegyldige start på udryddelsen af jøderne. Med Hamas' terrorangreb på Israel er denne begivenhed mere aktuel end nogensinde siden Anden Verdenskrig. På Bornholm blev Krystalnatten markeret med lysoptog i Åkirkeby. Her deltog 50 personer - har vi glemt historien? Skattelettelser eller bedre service ude i kommunerne? Regeringen har fremlagt et forslag om at sænke skatten, og som altid har det ført til debat. For kan vi både få skattelettelser og velfærd, hvem skal have dem, og hvorfor er det de mest velhavende, der får størst gevinst af skattelettelserne? Panelet består af: Thomas Bay Jensen, Stefan Lind-holm og Bjarne Kristiansen. Hardy Jensen styrer slagets gang.
  29m 7s

Debatprogrammet Eventuelt inviterer meningsstærke og diskussionslystne bornholmere i studiet til en snak om politik, kultur og det alle taler om lige nu. "Alt kan debatteres - og ingenting vedtages" er...

mostra más
Debatprogrammet Eventuelt inviterer meningsstærke og diskussionslystne bornholmere i studiet til en snak om politik, kultur og det alle taler om lige nu. "Alt kan debatteres - og ingenting vedtages" er mantraet, når panelt kommer rundt om de aktuelle emner og hovedpersoner fra nyhedsfladen. Hardy Jensen styrer slagets gang.

Alle episoder er produceret af TV 2/Bornholm som debatprogrammer til TV. De kan ses gratis på play.tv2bornholm.dk
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca