• Hustlerstil Afsnit 10: Casper Rieper-Holm vs. Silvio Berlusconi

  28 JUL. 2021 · Hustlerne i sæsonfinalen er to af de helt tunge drenge. Danmarks Historiens største con-artist en mand med flere navne end tæer møder den tidligere crooner og Premier Minister Silvio. Vi slutter af med et sæson resumé skrevet over 'Jeg er havren'. God fornøjelse!
  46m 22s
 • Hustlerstil Afsnit 9: Paul Touvier vs. Simon Spies

  21 JUL. 2021 · Hustlerne i dette afsnit har én ting til fælles: Hitler. Simon Spies lagde aldrig skjul på sit medlemskab af nazistpartiet, men havde det kun af rent praktiske årsager. Touvier derimod gik fuldt ind i tacklingen med dødsstraf in absentia til følge. God fornøjelse!
  33m 35s
 • Hustlerstil Afsnit 8: Bernard Lawrence "Bernie" Madoff vs. Peter Adler Alberti

  14 JUL. 2021 · Mr. Ponzi og den navnkundige livslæge Struensee kunne ikke tage titlen som Hustlerkonge. Men ideen var go' nok! Derfor er stormesterne i Ponzisvindel og rovdrift på statskassen kaldt i aktion i dette afsnit. Byd velkommen til Bernie Madoff og Alberti! Velkommen til Hustlerstil.
  38m 18s
 • Hustlerstil Afsnit 7: Glynn "Scotty" Wolfe vs. Kurt Thorsen

  7 JUL. 2021 · Dagens afsnit omhandler en folkelig storsvindler og indehaveren af en usædvanlig rekord. Kurt Thorsen begik bedrageri og dokumentfalsk for i alt 3,7 mia. kroner, og fik en legendarisk sviner med på vejen af sin tidligere partner in crime Rasmus Trads. Glynn "Scotty" Wolfe gjorde giftemål og skilsmisser til en levevej i jagten på en plads i historiebøgerne. Der spilles klip fra Danmarks Radio den 6. januar 2000 og et pressemøde på Hotel d'Angleterre den 2. marts 1999. Bred ymer!
  42m 51s
 • Hustlerstil Afsnit 5: Titanic Thompson vs. Klaus Riskær Pedersen

  23 JUN. 2021 · I dagens afsnit af Hustlerstil rammer vi to legender. Titanic Thompson var en hustler af den gamle skole med korttricks og mafia-boss-mord på CV'et. Klaus Riskær Pedersen gjorde sig som corporate raider, døde den store rentedød og gav Bubber hans første badekar. Selv tak!
  54m 28s
 • Hustlerstil Afsnit 4: Donald Trump vs. Johann Friedrich Struensee

  16 JUN. 2021 · Et par storpolitiske snoge bringes i stil, når den regerende konge af hustlerne Mogens Amdi Pedersen skal udfordres. Donaldoen har solgt sit ansigt til pyramidespil og chikaneret sine lejere. Livslægen Struensee var wingman for den danske konge på en rundtur til de bedste bordeller i Europa og gjorde efterfølgende kongen til hanrej. Tak for kaffe!
  40m 8s
 • Hustlerstil Afsnit 3: Elizabeth Holmes vs. Mogens Amdi Petersen

  9 JUN. 2021 · Vi tager Hustlerstil til et globalt niveau i jagten på en, der kan tage overtage førerpositionen fra Sepp Blatter. Elizabeth Holmes tryllebandt tidligere udenrigsministre med medicinsk humbug, og Mogens Amdi Petersen har tømt alverdens statskasser på bekostning af udsatte unge såvel som nødlidende ulandsprojekter. God fornøjelse! Der spilles klip fra TV-udsendelsen Mad Money. Sendt på CNBC 16. oktober 2015.
  38m 2s
 • Hustlerstil Afsnit 2: Charles Ponzi vs. Per Ulrich Karpf

  2 JUN. 2021 · Jagten på en hustler, der kan skubbe Sepp Blatter af tronen, fortsætter med Charles Ponzi og Per Ulrich Karpf. Mors dreng Charles Ponzi væltede 6 banker i jagten på anerkendelse, og Jetsetsvindleren Per Ulrich Karpf har lagt momssvindlen på hylden til fordel for en glorværdig karriere som youtuber. God fornøjelse!
  35m 4s
 • Hustlerstil Afsnit 1: Sepp Blatter og Stein Bagger

  26 MAY. 2021 · Jagten på den ultimative hustler indledes med Sepp Blatter og Stein Bagger. FIFA-svinet Sepp Blatter har sendt VM til Rusland og Qatar, og Stein Bagger har taget sig en tur i leasingkarrusellen. God fornøjelse! Der spilles klip fra TV-udsendelsen Stein Bagger: Kan man stole på en løgner? Sendt på Danmarks Radio 16. maj 2010 klokken 20.00.
  36m 9s
 • 42s

To hustler fans jagt på den perfekte snylter. Den person der ikke nøjedes med at hoppe over, hvor gærdet var lavest, men fandt hullet og vadede lige igennem. Vi graver...

mostra más
To hustler fans jagt på den perfekte snylter. Den person der ikke nøjedes med at hoppe over, hvor gærdet var lavest, men fandt hullet og vadede lige igennem. Vi graver i både historiens- og nutidens kartotek af hustlere, der på den ene eller anden måde har kørt off-pist igennem livet for at få kvinder, penge og magt.
mostra menos
Contactos
Información
Autor 24syv
Categorías Comedia
Página web loud.land
Email podcast@radioloud.dk

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca