Portada del podcast

Hvor blev tiden af?

 • Henrik Møllgaard: Vi håndboldspillere er jo enormt selviske

  17 ENE. 2024 · Lyt med i denne uge, hvor jeg havde besøg af Aalborg Håndbold- og landsholdsspilleren i herrehåndbold, Henrik Møllgaard. Vi taler Henriks rejse fra Vestjylland til Paris og 3x verdensmester. Selvom håndbolden fylder meget for Henrik og hele familien, så betyder de menneskelige relationer også meget for Henrik. Lyt med og bliv klogere på Henrik Møllgaard - både som håndboldspiller og menneske.
  Played 1h 13m 49s
 • Jasmin Lind Schultz: Vi arbejder rigtig meget, men vi elsker vores arbejde

  10 ENE. 2024 · Lyt med i denne uge, hvor jeg har besøg af Youtuber og Influencer, Jasmin Lind Schultz. Jasmin startede sin Youtube-karriere som 14-årig. Hvordan er det gået, og hvordan har det påvirket hende? Det taler vi om, mens vi også vender det gode og skyggesiden ved at være en offentlig person.
  Played 1h 1m 5s
 • Matias Dalsgaard (GoMore): Jeg kan ikke se mig selv være lønmodtager

  3 ENE. 2024 · Lyt med i denne episode, hvor jeg har talt med Matias Dalsgaard - founder af biltjenesten GoMore. Matias fortæller om iværksætteri, GoMore-rejsen og fremtiden. Der er kommet et rigtig spændende afsnit ud af samtalen med Matias!
  Played 51m 5s
 • Morten Ankerdal: Jeg gik glip af min søsters bryllup for at kommentere badminton

  20 DIC. 2023 · I denne episode har vi besøg af TV-værten Morten Ankerdal, som dagligt huserer på TV2 Sporten. Du kender ham for at have dækket landsholdene i håndbold igennem rigtig mange år. Morten taler om, hvordan hans snoede rejse til TV har været, prioriteringen af sit arbejde og savnet af sin afdøde far.
  Played 1h 2m 53s
 • BigChef: Det jeg var god til, det var at slås

  13 DIC. 2023 · I dette afsnit taler vi med BigChef, i daglig tale Anders Kuk Kristensen, om hvordan han er kommet til der, hvor han er i dag. Det lå nemlig ikke i kortene, at Anders skulle få et succesfuldt liv. Vi taler også omkring Anders succes på TikTok under navnet "BigChef".
  Played 1h 22m 57s
 • Lasse Skriver: Jeg gik fra 400 til 96.000 følgere over natten

  29 NOV. 2023 · Lyt med i denne uges afsnit, hvor vi har besøg har Lasse Skriver. Du kender nok Lasse fra X-factor sæson 2022, hvor han gik viralt med sin audition. Selvom Lasse ikke kom videre til Live-shows, så stod Sony klar med en pladekontrakt. Nu lever Lasse af musikken, og med hits som 'Like it', 'Sometimes i feel' og 'Looking for love' er Lasse på vej mod stjernene. Vi taler om rejsen fra tømrer til musikstjerne, og hvad det har betydet for ham.
  Played 1h 15m 12s
 • Simon Pytlick: Jeg kan ikke te mig som en idiot ude i byen

  15 NOV. 2023 · I denne uge taler vi med Simon Pytlick, som er professionel håndboldspiller for Flensburg Handewitt og det danske herrelandslandhold. Lyt med og bliv klogere på, hvad Simon har ofret for at blive elite-atlet, livet som håndboldspiller og kendt ansigt og hvad GOG samt VM 2023 har betydet for ham.
  Played 1h 10m 37s

Velkommen til 'Hvor blev tiden af?' - en podcast af Ditur. Vi lever i en tid, hvor tid er en mangelvare. Netop derfor er tid noget af det mest dyrebare...

mostra más
Velkommen til 'Hvor blev tiden af?' - en podcast af Ditur.

Vi lever i en tid, hvor tid er en mangelvare. Netop derfor er tid noget af det mest dyrebare vi har. Hvordan adminstrere man tiden samtidig med, at man er et kendt ansigt? Det synes vi er enormt spændende. Derfor inviterer vi en række kendte danskere ind til at fortælle deres historie og til at tale om, hvor tiden egentligt er blevet af.
mostra menos
Información
Autor Ditur
Categorías Cultura y sociedad
Página web -
Email -

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca