Portada del podcast

Indblik

 • Et opkald ændrede alt for Marie Bjerre

  13 MAY. 2024 · Den nordjyske Venstre-politiker, Marie Bjerre, nåede kun at være minister i et år, før hun blev vraget – for så igen at få titlen tilbage få uger efter. Siden har hun kæmpet for sit parti, hvis meningsmålinger står til at være de værste nogensinde. Hvordan er det at være Venstre-profil, i et parti, der smuldrer, og hvordan hænger arbejdet på Christiansborg sammen med familie og hjem i Aalborg?
  Escuchado 25m 8s
 • Politiske Promiller

  6 MAY. 2024 · En øl eller et glas vin får snakken til at flyde – og sådan er det også for politikerne på Christiansborg. Her er alkohol en vigtig del af gode forhandlinger og politiske aftaler. Nu har den nordjyske journalist Jacob Pedersen beskrevet dén kultur i en ny bog – der også afslører, hvem der kan tåle mest. 
  Escuchado 22m 50s
 • Skjulte psykisk sygdom i 10 år

  29 ABR. 2024 · Vi kender ham som sprudlende kommentator på Viaplays Superligakampe gennem mere end et årti. Men faktisk har Daniel Ortved kæmpet i lige så lang tid med angst og depression efter en voldsom episode. Noget, han har holdt hemmeligt for alle ud over familien. Men nu føler han sig endelig rask efter at have gennemgået en alternativ form for terapi, som han anbefaler til andre.
  Escuchado 27m 23s
 • "We're just getting started"

  21 ABR. 2024 · Det er efterhånden 20 år siden, at Dorthe Gerlach for alvor fik vind i de musikalske sejl som den ene halvdel af duoen HUSH. Men kærligheden til at fortælle historier på vers med dur og mol som bagtæppe er lige så stærk som altid hos den landskendte sangerinde, der har rødder i hjertet af Vendsyssel. Det fortæller hun i denne uges udgave af Indblik.
  Escuchado 23m 15s
 • "Matador-Agnes" er stadig fit for fight

  15 ABR. 2024 · Efter 44 år på Det Kongelige Teater blev 74-årige Kirsten Olesen sidste år afskediget. Men det har ikke sat en stopper for "Agnes" fra Matador. Hun er nemlig tilbage på teaterscenen, som moren i Bergmans drama "Høstsonaten", der snart får premiere på Aalborg Teater. Mød en af Danmarks store skuespillerinder gennem de sidste 5 årtier, denne gang i Indblik.
  Escuchado 19m 21s
 • Den nye stuepige på "Badehotellet"

  24 MAR. 2024 · Hvis man følger med i den populære dramaserie "Badehotellet," har man i løbet af de seneste uger stiftet bekendtskab med flere nye karakterer i seriens 10. og sidste sæson. Blandt dem en ny, ung stuepige ved navn Lily. Skuespilleren bag hedder Hannah Gass Sibbesen og kommer fra Aars i Vesthimmerland. Mød den debuterende tv-skuespiller denne gang i Indblik.
  Escuchado 14m 51s
 • Iværksætter med varmt hjerte

  17 MAR. 2024 · Maria Manel Bøge fra Løgstør har kvittet en lang karriere i det private erhvervsliv for at starte sin egen fair-trade virksomhed op. Hun er selv adopteret fra Sri Lanka, og nu driver hun webbutikken Manell, der sælger puder, tæpper og tasker produceret lokalt af kvinder i Bangladesh. Målet er at sikre kvinderne ordentlige arbejdsforhold, en fair løn og ligestilling. 
  Escuchado 21m 41s
 • Farvel til Aalborg Håndbold med cheftræner Stefan Madsen

  11 MAR. 2024 · Det kom som et chok for de fleste, da Stefan Madsen for to uger siden meldte ud, at han stopper som cheftræner i Aalborg Håndbold et år før, hans kontrakt udløber. Men hvad fik ham til at tage dén beslutning, og hvad vil han helst huskes for – efter mere end 10 år i den nordjyske storklub.
  Escuchado 23m 33s
 • Ærlig talt af Preben Bang Henriksen

  4 MAR. 2024 · Han har repræsenteret sit nordjyske Venstre-bagland som folkevalgt på Christiansborg siden 2011 - med alt hvad det indebærer. De knap 13 år på tinge er nu blevet til en bog på 333 sider. Derfor er advokat, folketingsmedlem og nu forfatter, Preben Bang Henriksen, gæst denne gang i Indblik.
  Escuchado 22m 32s
 • Escuchado 23m 28s
Bagom en aktuel, nordjysk historie og hovedperson
Contactos
Información
Autor TV2 Nord
Categorías Documental
Página web -
Email migu@tv2nord.dk

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca