• Kongressen 2024- Hunter Biden dømt - hvad betyder det for valgkampen?

  12 JUN. 2024 · Præsidentsønnen Hunter Biden er i Delaware blevet kendt skyldig i en sag omkring køb af våben. Strafudmålingen mangler fortsat, men sagen fylder allerede meget. Men er Hunter Biden på vej i fængsel eller hvilken straf kan han tænkes at få? Og hvad kommer sagen her til at betyde for valgkampen generelt? Det ser chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl nærmere på i denne uges udsendelse, hvor der også bliver ønsket tillykke til en tidligere præsident, der i dag ville være fyldt 100.  Hør programmet her.
  25m 57s
 • Trump kendt skyldig i New York

  31 MAY. 2024 · Donald Trump er blevet kendt skyldig i samtlige 34 anklagepunkter i hush money-sagen i New York. Sagen slutter ikke her. Strafudmålingen venter til juli og det forventes, at Trump anker sagen. Samtidig er det politiske slagsmål om sagen i fuld gang. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl gør status efter sagens afgørelse og den kommende tids politiske efterspil.
  25m 22s
 • Kongressen 2024- Guldbarrer, retssager og toldsatser

  23 MAY. 2024 · Dommens time nærmer sig for Trump i New York, Robert Menendez er under anklage for korruption og så har Joe Biden strammet toldskruen over for Kina. Chefredaktør Anders Agner, juridisk analytiker Ruben Sindahl og Jonas Parello-Plesner, direktør i Alliance of Democracies, ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.
  24m 34s
 • Afgørelsen nærmer sig i Trumps New York-sag

  17 MAY. 2024 · Efter Michael Cohens vidneforklaring, nærmer afgørelsen sig i Stormy Daniels-sagen i New York. En sag, der har udviklet sig til lidt af et politisk tilløbsstykke med fremmøde af blandt andet formanden for Huset, Mike Johnson. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl ser i denne uges program nærmere på den seneste udvikling i sagen og vender de øvrige aktuelle begivenheder, heriblandt at Biden og Trump nu har aftalt datoer for to tv-debatter.
  25m 12s
 • Et halvt år til valget

  3 MAY. 2024 · Der er nu et halvt år til valgdagen. Men hvad er det for en valgkamp, der venter og hvilke emner kommer til at sætte dagsorden? Det ser chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker, Ruben Sindahl nærmere på i denne specialudgave. 
  36m 9s
 • Hjælpepakken vedtaget - hvad nu, Mike Johnson?

  25 ABR. 2024 · Efter flere måneders politisk tovtrækkeri er den internationale hjælpepakke nu stemt gennem begge kongreskamre og underskrevet af præsident Biden. Samtidig kører Trump-retssagen i New York videre - og så skal Højesteret tage stilling til spørgsmålet om præsidentiel immunitet.  Chefredaktør Anders Agner, juridisk analytiker Ruben Sindahl og direktøren for Alliance of Democracies, Jonas Parello-Plesner, stiller skarpt på disse sager i denne uges udsendelse.
  23m 28s
 • Status efter de første dage af straffesagen mod Trump i New York

  19 ABR. 2024 · Straffesagen mod Donald Trump i New York er i fuld gang med alt, hvad der følger med af trumpsk drama. I Washington DC brænder sædet fortsat under Mike Johnson i Huset, mens Højesteret har holdt høring i en sag, der kan få betydning for sagen om Trumps rolle i stormen på Capitol Hill. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl ser nærmere på sagerne og runder desuden den nye storfilm 'Hammarskjöld' og taler om USA og FN anno 2024.
  22m 54s
 • Er et nyt republikansk formandsopgør på vej i Huset?

  10 ABR. 2024 · Et forældrepar i Michigan er idømt længere fængselsstraffe i en sag, hvor deres søn skød flere medstuderende på en skole. I New York begynder en anden sag på mandag, når Stormy Daniels-sagen begynder. Samtidig fortsætter det interne republikanske slagsmål i Huset. Og så forsøger Trump at finde en ny linje i striden om abort. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl ser nærmere på sagerne i denne uges udsendelse.
  31m 56s
 • Demokratisk holdøvelse for at få Biden genvalgt

  4 ABR. 2024 · Der var hele tre præsidenter på scenen i New York ved et storstilet fundraising arrangement i påsken. Barack Obama og Bill Clinton var på banen for at hjælpe Bidens genvalgskampagne - hvilket vi kommer til at se mere til. Og så fandt Trump en måde at rejse de 175 millioner Dollars, som er nødvendige for at kunne anke sagen om hans virksomhedsdrift i New York. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl gør status efter påskens politiske dramaer. 
  29m 55s
 • Trump i problemer i New York og Arizona

  22 MAR. 2024 · Det kniber gevaldigt for Trump med at finde de godt 450 millioner Dollars, han skal deponere for at kunne anke sagen om virksomhedssvindel i New York. Og så viste resultaterne fra primærvalget i blandt andet Arizona, at det fortsat ikke er et samlet republikansk parti, der er ved at nominere Trump for tredje gang i træk. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl ser i denne uges program nærmere på begge sager. 
  24m 38s

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller...

mostra más
Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca