Portada del podcast

Lex Mig

 • Niels Bohr

  27 MAR. 2024 · Anja Skaar Jacobsen er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/Niels_Bohr. Anja er forskningskonsulent ved Niels Bohr Arkivet. Hun er også en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.
  12m 21s
 • H.C Ørsted

  27 MAR. 2024 · Anja Skaar Jacobsen er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/H.C._%C3%98rsted. Anja er forskningskonsulent ved Niels Bohr Arkivet. Hun er også en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig
  11m 22s
 • Queer

  20 MAR. 2024 · https://brugere.lex.dk/10223 er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/queer. Dag er ph.d. i litteraturvidenskab og lektor emeritus ved Syddansk Universitet, Institut for Kultur og Sprogvidenskaber. Han er også  en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig. 
  9m 34s
 • Karen Blixen

  20 MAR. 2024 · https://brugere.lex.dk/10223 er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/Karen_Blixen. Dag er ph.d. i litteraturvidenskab og lektor emeritus ved Syddansk Universitet, Institut for Kultur og Sprogvidenskaber. Han er også en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.    
  14m 24s
 • Donald Trump

  13 MAR. 2024 · Niels Bjerre Poulsen er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/Donald_Trump. Niels er ph.d. i amerikansk historie fra University of California, Santa Barbara, og så er han en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.  
  18m 28s
 • Joe Biden

  13 MAR. 2024 · Niels Bjerre Poulsen er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/Joe_Biden. Niels er ph.d. i amerikansk historie fra University of California, Santa Barbara, og så er han en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.   
  13m 57s
 • Super Tuesday

  6 MAR. 2024 · https://brugere.lex.dk/2551 er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/Super_Tuesday_-_amerikanske_prim%C3%A6rvalg. Niels er ph.d. i amerikansk historie fra University of California, Santa Barbara, og så er han en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.
  14m 25s
 • Midtvejsvalg i USA

  6 MAR. 2024 · https://brugere.lex.dk/2551 er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/midtvejsvalg_i_USA. Niels er ph.d. i amerikansk historie fra University of California, Santa Barbara, og så er han en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.
  13m 25s
 • Hinduisme

  28 FEB. 2024 · Marianne Fibiger er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om https://denstoredanske.lex.dk/hinduisme. Marianne er lektor og ph.d. ved Aarhus Universitet på afdelingen for religionsvidenskab. Hun er også en af de eksperter, der skriver artikler forhttp://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.
  13m 24s
 • Socialarv

  28 FEB. 2024 · Morten Ejrnæs er gæste-eksperten i dagens afsnit af Lex Mig om social arv. Morten er sociolog og lektor emeritus ved Aalborg Universitet og en af de eksperter, der skriver artikler for http://lex.dk/, Danmarks nationalleksikon. Som altid er Lex Mig vejen til din opgave, din eksamen og din fremlæggelse. Mit navn er Marcus Eklund, og du ved lige så meget som mig.
  15m 19s

Kæmper du med en opgave, en fremlæggelse eller en eksamen? Så frygt ej - hjælpen er nær! Sammen med eksperter, der skriver for Danmarks nationalleksikon, http://lex.dk/, guider podcastvært Marcus Eklund...

mostra más
Kæmper du med en opgave, en fremlæggelse eller en eksamen? Så frygt ej - hjælpen er nær! Sammen med eksperter, der skriver for Danmarks nationalleksikon, lex.dk, guider podcastvært Marcus Eklund dig igennem artikler og begreber og gør dem lettere at bruge og forstå. Velkommen til Lex Mig.
mostra menos
Contactos
Información
Autor Foreningen lex.dk
Categorías Ciencias
Página web -
Email podcast@24syv.dk

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca