• Ex on the Beach - panel: Troy, Lærke & Liv: "JEG ER HANS EJENDEL!"

  14 JUN. 2024 · Ex on the Beach sæson 9 er i gang! Marcus er lettere forbløffet over hvor meget ugens gæster, Troy, Lærke og Liv giver af sig selv. Afsnittet er fyldt med afsløringer, Metoo-sager og intern drama. For er der forskel på metoo for mænd og kvinder? Er seksualiseringen af kvindekroppen gået for langt? Hvorfor tror Liv ikke på at Troy og Lærke holder som kærestepar? Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  51m 27s
 • Ugens panel: Jackie Nevarro & Rasmus Lindbjerg: "DET ER CHRISTIANE SCHAUMBURG-MÜLLERS SPØGELSE!!"

  7 JUN. 2024 · Som gæsterne selv siger det; det her må være det mest kaotiske afsnit til dato. Forsidefrue Jackie Nevarro og Prince Charming vinderen Rasmus Lindbjerg gæster studiet, og en ting er sikkert, når de 2 er i samme lokale er alt uforudsigeligt. En cava springer i luften, lyden går og Rasmus lyver om sin halvmarathon tid. Der sker absurd mange ting men panelet og Marcus griner hele vejen i gennem det. Imens kaosset raser giver Jackie og Rasmus råd til Christiane Schaumburg-Müller, Jennifer Lopez og Leo Østigård. Din vært er Marcus Eklud og du er med på en lytter.  
  49m 57s
 • Ugens panel: Sinan & Sille Nimholm: "TIL DIG DER SER MED, DU VED HVAD DU HAR GJORT!!"

  31 MAY. 2024 · De to venner Sinan og Sille gæster studiet. De to rutinerede Paradise Hotel-deltagere giver råd til Grevinde Alexandra, forsidefruerne Janni Ree og Jackie Navarro og ikke mindst Brad Pitt. Podcasten tager i løbet af programmet pludselig en dyb drejning, hvor både Sinan og Sille kommer ind på facader, uvenskaber og ikke mindst offentlige konflikter. Dem må Marcus dog ikke udtale sig om grundet juridiske årsager. Din vært er Marcus Eklund, og du er med på en lytter.
  52m 12s
 • Bachelorette-panel: Mads, Lasse & Jacob "SAMTYKKE ER VIGTIGT!!"

  24 MAY. 2024 · De kække 'Bachelorette´-drenge Mads, Lasse og Jacob gæster ugens program. Panelet sprudler af energi, og drengene fortæller om ting, der ikke blev vist på tv, kærlighedshistorier og selvrefleksion. Alt i alt er panelet fremragende til at formulere flotte sætninger om kærlighed. Men boys-energien er der stadig! Panelet giver også råd til Julian og Jeanette fra Paradise Hotel, Rapper P. Diddy og Harry Styles. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.  Tak til producer-Lotte
  1h 1m 23s
 • Først Til Verdens Ende-panel: Nadine & Emilie: "JEG LIGNEDE EN HVID PRIVILIGERET KVINDE?!"

  17 MAY. 2024 · Det er Først Til Verdens Ende finale. Derfor har Marcus inviteret Nadine og Emilie i studiet til en lille snak. For hold nu op der er mange spørgsmål der presser sig på. Er de uvenner bag kameraet? Må man sabotere de andre hold? Hvorfor elsker alle indonesiske mænd Nadine? De 2 veninder giver også skuespiller Pernille Højmark kærlighedsråd, Mette Frederiksen bliver rådgivet angående AI og selv Dennis Knudsen får gode råd med på vejen. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.  Tak til producer-Lotte
  47m 4s
 • Bachelorette-panel: Lissa, Sofie & Boris: "JEG HADER ALTSÅ IKKE BØRN!!"

  10 MAY. 2024 · Bachelorette sæson 2 er gået igang! Marcus har derfor fået besøg af de 2 søde kvinder i panelet, ledsaget af tidligere Bachelorette deltager Boris Hiort. Mange spørgsmål presser på og panelet gør alt hvad de kan for fyldestgørende at svare på dem. Panelet rådgiver den tidligere Bachelor Casper , Kim Kardashian og Kronprins Christian. Udover det snakker panelet om Boris og hans forhold til børn, de 2 kvinders madvaner samt selvkritik. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  1h 3m 36s
 • Ugens panel: Gustav Salinas & Janni Ree: "EN TREKANT GJORDE MIG HOMO!"

  3 MAY. 2024 · Det er Gustavs første gang i studiet, men nok ikke sidste gang. For den kære gæst er åben, ærlig og rådgivende. Udover Gustavo består panelet af den altid rutinerede Janni Ree, som svarer: "Ingen kommentar" til spørgsmålet om, hvem der anklager hende for utroskab. Det i sig selv er jo en kommentar. Panelet rådgiver også Diamantfamilien og Borat-skuespilleren Sascha Cohen. Nååh ja, og så finder Gustav først ud af 38 minutter inde i programmet, at værten hedder Marcus og ikke Mark. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.
  58m 15s
 • Ugens panel: Lenny Pihl & Christel Trubka: "JEG BLEV SMIDT UD AF GRØNLAND!!"

  26 ABR. 2024 · Endelig premiere! Marcus og Realitypanelet er tilbage og denne uge gæster de tidligere paradisoer og ifølge dem selv, kæmpe realitylegender, Lenny og Christel. Christel kan ikke finde ud af at snakke ind i mikrofonen og Lenny har taget gulvslik med. Udover det fortæller panelet også om kærestebrud, lussinger til Teitur og vilde byture. Der er god stemning i de nye omgivelser, og realityvenneparret er ikke blege for at give ud af sig selv. Når jo så besvarer de selvfølgelig også lytter spørgsmål fra Instagram. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  57m 16s
 • Forpremiere: Fie Laursen: "DET ER ET SVIGT!"

  3 ABR. 2024 · Marcus og Realitypanelet lever videre. Denne gang i samarbejde hos Her&Nu/Realityportalen. Premieren er først d. 26 april men da Marcus fik muligheden for at hive Fie Laursen med tog han den. Fie er måske den mest ærlige version af sig selv og Marcus tager hende igennem den ultimative Fie Laursen timeline. For er der hold i alle de ting hun har sagt og gjort? Hvorfor snakker hun ikke med sin bror mere? Og hvilken version af Fie vælger hun:  - Business Fie - OF Fie - Ejendomsmægler Fie - Hollywood Fie - Blogger Fie - Reality Fie - Musiker Fie - Spirituelle Fie - Religiøse Fie - Danmark har talent Fie  Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.  OBS: Hvis du kæmper med selvmordstanker eller lignende, så tag fat i dine nærmeste eller kontakt Livslinjen som har åbent kl. 11-05 alle årets dage på 70 201 201
  1h 6m 46s
 • Sæsonafslutning-Special: Daniel "Lonewolf": "JEG ER KAREN WOLF!"

  29 MAR. 2024 · Sidste episode af Marcus og Realitypanelet hos 24syv. Kanalen lukker men det stopper ikke Marcus og Daniel fra at have den bedste samtale mellem de 2 til dato. Lonewolf har udviklet sig og er blevet til en reflekteret alene ulv. Reddit har stillet en masse spørgsmål og Daniel svarer ærligt på dem. Hvad er hans type? Hvorfor kører han rundt i en varevogn? Er han i Danmark om 1 år? Lyt med i sæsonafslutningen her. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.
  53m 54s

Hver uge hjælper Marcus og Realitypanelet de rige og berømte ud af deres mediestorm. Danmarks reality-stjerner er med deres mange tusinde followers med til at forme den danske ungdom. Det...

mostra más
Hver uge hjælper Marcus og Realitypanelet de rige og berømte ud af deres mediestorm. Danmarks reality-stjerner er med deres mange tusinde followers med til at forme den danske ungdom. Det er på tide, at de bruger deres stemme rigtigt.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca