Portada del podcast

Mellem os

 • Mellem os - Jeanne Cordua

  19 JUN. 2024 · Den bornholmske natur er fyldt med ruter og seværdigheder, som også er tilgængelige for dårligt gående. Og nu er 53 af ruterne samlet i en ny guidebog, som er forfattet af Jeanne Cordua, der selv er gangbesværret. Mød hende og hør, hvad der fik hende til at skrive bogen.
  Escuchado 27m 31s
 • Mellem os - Søren P. Sillehoved

  18 JUN. 2024 · Denne gang handler programmet om sære stednavne, forunderlige myter og interessante fakta som er knyttet til Bornholm. Mellem os har nemlig besøg af forfatteren og naturvejlederen Søren P. Sillehoved, som er aktuel med bogen "Gamle historier, sagn og fakta om Bornholm", hvori han fortæller om 100 steder på øen.
  Escuchado 27m 5s
 • Mellem os - Kaori Juzu

  10 JUN. 2024 · Kaori Juzu er smykkedesigner på Bornholm, og med hendes japanske baggrund får hendes smykker et helt bestemt præg. Hun fremviser sine smykker på udstillinger over hele verden, og hun har fornyligt været i både München og New York. I Mellem os fortæller hun mere om rejsen fra Japan til Danmark og vejen til at blive smykkedesigner.
  Escuchado 24m 30s
 • Mellem os - Robin Hounisen

  6 JUN. 2024 · Når du til sommer står på Slotslyngen, og synger med på Benny, Dronning Af Månen og Første Dag, så er det ikke helt tilfældigt, at det netop er de sange, du hører. Musikbooker Robin Hounisen står nemlig for at vælge lige præcis de kunstnere, du synger med på under Wonderfestiwall. Men hvordan vælger man, hvem der skal stå på scenen? Og hvad gør man, når de melder afbud i sidste øjeblik? Det kan du få svar på i Mellem os.
  Escuchado 24m 7s
 • Mellem os - Kenn Kjellberg og Poul Forum Sørensen

  5 JUN. 2024 · Kenn Kjellberg har med sin store kærlighed til det maritime takket ja til posten som formand for Bornholms Træbådelaug - en post, som han overtager fra Poul Forum Sørensen, der for cirka 20 år siden startede foreningen. Træbådelauget har de seneste år haft en turbulent tid, da lejekontrakten på Sydhavnen i Rønne ikke blev fornyet. Det betød en stor og omfattende flytning til Remisen i Rønne sidste år og forsinkelser på mange andre projekter. I Mellem os fortæller de to herrer om deres kærlighed til træbådene, foreningens historie og ambitionerne for fremtiden.
  Escuchado 29m 45s
 • Mellem os - Ben Woodhams

  4 JUN. 2024 · Kunstneren Ben Woodhams har 1. juni haft fernisering på udstillingen LAND, der kan opleves på Gudhjem Museum. Under arbejdet med udstillingen har Ben Woodhams i et helt år gået ture i Bornholms indre landskaber og malet akvareller af de motiver, han faldt over undervejs. Nu besøger han Mellem os til et tilbageblik på den lange proces, hvor han arbejdede i alt slags vejr for at lave værkerne til udstillingen og den bog, som der også er kommet ud af projektet.
  Escuchado 28m 19s
 • Mellem os - Daniel O'Rourke

  3 JUN. 2024 · Daniel O’Rourke er oprindeligt fra England, men han har boet de sidste ti år af sit liv på Bornholm. Nu har Daniel åbnet et kunstgalleri i Gudhjem, og han følger nu sin drøm om at male. O'Rourke har været igennem en brydningstid og forliget sig med tanken om at leve af at være kunstner. Alt det kan du høre mere om i Mellem os.
  Escuchado 27m 49s
 • Mellem os - Line Elsig

  31 MAY. 2024 · En kvindes cyklus kan sammenlignes med de fire årstider, og forstår vi dem bedre, kan livet tilrettelægges på en måde, der øger livsglæden og mulighederne for succes i både livet og parforholdet. Det mener dagens gæst, der arbejder med kvindesundhed med særligt fokus på den månedlige cyklus - med alt, hvad den indebærer.
  Escuchado 28m 8s
 • Mellem os - Kim Eilif Pedersen

  28 MAY. 2024 · Kim Eilif Pedersen og hunden Kaos tager ud, når et dyr er i nød. Det kan enten være, at det er blevet påkørt af en bil og løbet væk, sidder fast i et stålhegn eller er blevet anskudt af en jæger. Kaos bruger sin snude til at opsøge dyret, og Kim Eilif Pedersen søger for, at det enten bliver befriet eller får fred. Hør mere om, hvad det kræver af schweisshundefører og schweisshund, når Kim Eilif Pedersen og Kaos er gæster i Mellem os.
  Escuchado 27m 10s
 • Mellem os - Lene Holm

  27 MAY. 2024 · Hvert år bliver 25.000 danskere ramt af hjernerystelse. Cirka 163 af dem er bornholmere. Af dem er der også nogle, der tager senfølger med sig. Lene Holm er neurooptometrist og kan hjælpe patienter med hjernerystelse til at dæmpe deres senfølger. Mød hende i Mellem os.
  Escuchado 25m 50s

Hver uge taler vi med aktuelle personer der har præget nyhedsfladen. Vi går bagom historierne og møder menneskerne bag dem. Så tune in og lyt til en snak, der ikke...

mostra más
Hver uge taler vi med aktuelle personer der har præget nyhedsfladen. Vi går bagom historierne og møder menneskerne bag dem. Så tune in og lyt til en snak, der ikke er låst i et kort nyhedsformat.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca