Portada del podcast

PILLES PODCAST

 • Explícito

  Love For The Dove og Rico

  16 JUN. 2024 · Find lommetørklæderne frem - der er sket noget ganske forfærdeligt for Berry. En helt almindelig torsdag aften, udvikler sig hurtigt til en trist affære i Berrys liv. Hør hvorfor i denne uges afsnit, der også giver et indblik i hvad det vil sige at have "En Drøm", hvor vi også møder Rico.
  Escuchado 23m 3s
 • Explícito

  Åh nej, PILLE falder altid i søvn når der er TV-avis

  9 JUN. 2024 · Hvad er egentlig sammenhængen mellem Sigurd Barrett og Suspekt, og hvad har det med PILLEFYR at gøre? I denne uge vil Berry tage dig med på endnu en rejse, der blandt andet bringer jer til et smut til Holland(!?!?), når det er "Stille Stille (Pille Pille)" det handler om.
  Escuchado 12m 5s
 • Explícito

  Den her den går meget ud til Bente

  2 JUN. 2024 · Fødsler? Følelser? Og hvem er Bente? - Berry har været en tur i arkivet og fundet et lille klip, der aldrig før har set dagens lys. Som sædvanligt vil Berry også tage dig med på en rejse der omhandler et af PILLEFYRs numre, og i denne uge er det naturligvis blevet tid til at dykke ned i "Bare Glem Det".
  Escuchado 15m 55s
 • Explícito

  Hun findes sgu da ik

  26 MAY. 2024 · Blot få dage efter opstandelsen af PILLEFYR, dukker der et nyt nummer op. Kan den blive en ligeså stor succes som Guld På Gaden? Lyt med, når Berry i dagens afsnit tager dig med videre i den musikalske rejse om PILLEFYR, og forsøger at finde ud af om Den Perfekte So findes.
  Escuchado 12m 35s
 • Explícito

  Hov - Hvad var det?

  20 MAY. 2024 · Dette afsnit tager udgangspunkt i PILLEFYRs første single "Guld På Gaden". Kom med en tur bag kulissen på nummeret der startede det hele, når Berry giver et indblik i hvilke tanker der lå bag PILLEFYR.
  Escuchado 11m 56s
 • Explícito

  Prolog

  20 MAY. 2024 · Velkommen til PILLES PODCAST - I denne prolog bliver du introduceret for din vært, Berry, samt hvad PILLES PODCAST kommer til at handle om.
  Escuchado 2m 36s

Velkommen til PILLES PODCAST – en dybdegående rejse ind i livet og musikken hos den talentfulde rapper PILLEFYR. Din vært, Berry, guider dig gennem PILLEFYRs kreative univers, hvor vi dykker...

mostra más
Velkommen til PILLES PODCAST – en dybdegående rejse ind i livet og musikken hos den talentfulde rapper PILLEFYR. Din vært, Berry, guider dig gennem PILLEFYRs kreative univers, hvor vi dykker ned i hans mest ikoniske tracks, udforsker hans inspirerende tekster og hører eksklusive historier bag kulisserne. I denne podcast får du et unikt indblik i, hvad der driver en af nutidens mest spændende kunstnere. Tune ind og lad dig inspirere af PILLEFYRs musikalske rejse!
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca