• 17: Strøm 'Ære og skam' mod Niarn feat. L.O.C. 'Stikkersvin'

  3 JUN. 2024 · Der har været beef i den internationale hiphopverden, så derfor kigger vi på en af 00'ernes definitive danske disstrack-udvekslinger. Tusind tak til Per Vers for hjælp med research.
  1h 14m 50s
 • 16: Lowly 'Baglaens' mod ML Buch 'I'm A Girl You Can Hold IRL' (Gæst: Lydmor)

  21 MAY. 2024 · Så er det tid til endnu en tur i indie-land. Denne gang har vi besøg af Lydmor til en snak om to af de smukkeste stykker artpop, der er kommet ud af Danmark i nyere tid.
  1h 18m 18s
 • 15: Skagarack 'Hungry for a Game' mod Fate '(I Can't Stand) Losing You'

  8 MAY. 2024 · Jeg tænkte først over dette nu, så I får lige en observation i beskrivelsen – på 'Hungry for a Game' synger Torben Schmidt »Hungry for a game, and I don't care which kind«, men hvis han virkelig er ligeglad med hvilken slags spil, hvorfor vælger han så gambling? Anyways, vi snakker dansk hair metal, puddelrock og AOR i dette pusterum mellem to artsy indie-episoder.
  1h 10m 6s
 • 14: Chinah 'Away From Me' mod Erika de Casier 'Little Bit' (Gæst: ARSHIA)

  24 ABR. 2024 · Vi bliver mere hippe og trendy end nogensinde, når vi denne uge har besøg af den alternative r'n'b-musiker ARSHIA til en snak om to sange fra sidste halvdel af 2010'erne, der må være Danmarks svar på det, der i USA blev kaldt PBR&B.
  1h 17m 33s
 • 13: 2 x Kaj 'Alle børnene' mod Rockrosinen & Pølseenderne 'Mogensen mix'

  10 ABR. 2024 · Vi mener at ALLE former for dansk musik kan tåle en tur gennem 'Sang mod sang'-manegen. Også dårligt ældede novelty-sange, der på mystisk vis toppede single-hitlisten i Danmark i 1990. Så vi satte den tese på en prøve.
  1h 18m 3s
 • 12: Bikstok '80'eren' mod Aqua 'Back to the 80's' (Gæst: Erika Lindstrøm Jensen fra Harry Eucrow & The Sorry Lot)

  27 MAR. 2024 · Hvad er nostalgi for en størrelse? Er den farlig? Er den reaktionær? Er den sjov? Skal vi være forsigtige med den? Erika Lindstrøm Jensen fra Harry Eucrow and the Sorry Lot kigger forbi til en snak om to af dansk musik mest notoriske sange om 1980'erne.
  1h 17m 45s
 • 11: Fielfraz 'Naked' mod Her Personal Pain 'Touch'

  5 MAR. 2024 · Vi kigger mod 90'erne. Nej, ikke den danske grunge-bølge, som vi kender med Dizzy Mizz Lizzy, Psyched Up Janis og Kashmir. Men derimod de bands, der var fremme lige inden den bølge trådte i kraft. Sjældent har Kjartan og Nicholas været så uenige om sangenes kvaliteter – omend de begge har den samme favorit.
  1h 5m 56s
 • 10: Grethe & Jørgen Ingmann 'Dansevise' mod Gustav Winckler & Birthe Wilke 'Skibet skal sejle i nat' (Gæster: Marie og Andreas fra UBLU)

  13 FEB. 2024 · RETTELSE: Vi kommer enstemmigt til at bytte rundt på USO og Johnson i dette afsnit – super pinligt, we know. Det er Melodi Grand Prix-tid, og vi har fået besøg af to medlemmer af et band, der deltager i 2024-udgaven af DMGP. Marie Rørbæk og Andreas Darger fra UBLU kigger nemlig forbi til en snak om to sange, der bragte Danmark stor succes i de tidlige Eurovision-år.
  1h 18m 8s
 • 9: Rune RK & Clara Sofie 'Når tiden går baglæns' mod Svenstrup & Vendelboe feat. Nadia Malm 'Dybt vand' (Gæst: Laura4evigt)

  31 ENE. 2024 · Medina er en af dansk popmusiks mest indflydelsesrige kunstnere. Så indflydelsesrig, at hun vender tilbage flere gange i denne diskussion af to sange, der bærer i alt fem menneskers navne, hvoraf ingen af dem er Medina. I den forbindelse har vi besøg af en af de aktuelle popstjerner, der fører arven videre fra både Medina og fra disse to hits. Laura4evigt kigger forbi til en snak om popmusik, nostalgi, kitsch og kritisk reevaluering. Tak til Victor Elias Thomsen for postproduktion på lyden.
  1h 11m 43s
 • 8: Rocazino 'All My Love' mod Halberg-Larsen 'Magi i luften'

  17 ENE. 2024 · Det var dig... der bare forlod mig midt i festen. Du holdt mig tæt før du forsvandt. I dette afsnit står den på to 80'er-evergreens om hjertesorg på dansegulvet. Sange, der får både Kjartan og Nicholas til at tænke på The Police – og fundere over, hvad vi tænker på, når vi snakker om 80'er-musik. Ja, ja, og så snakker vi selvfølgelig også om Bilka.
  1h 15m 22s

To beslægtede sange mødes i en dyst, hvor Kjartan F. Stolberg og Nicholas Hein diskuterer sangenes kvaliteter, indflydelser og musikhistoriske indplacering – men lytterne får altid det sidste ord.

mostra más
To beslægtede sange mødes i en dyst, hvor Kjartan F. Stolberg og Nicholas Hein diskuterer sangenes kvaliteter, indflydelser og musikhistoriske indplacering – men lytterne får altid det sidste ord.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca