Portada del podcast

Spilklubben

 • Spilklubben | It Takes Two

  14 MAR. 2024 · I denne omgang spilklubben har Phillip og Michael arbejdet sammen for at bevare ægteskabet mellem May og Cody i It Takes Two. Spillet vandt i sin tid prisen som årets spil til The Game Awards i 2021, er det prisen værd?
  Escuchado 58m 40s
 • Spilklubben | Resident Evil 4 Remake

  21 FEB. 2024 · Man kan ikke sige survival horror uden at tænke på Resident Evil, som i dag er hovedkarakteren i Spilklubben. Vi skal dog ikke snakke nostalgi og gamle dage, som ellers ville være oplagt, da det første spil udkom i 1996, men derimod snakke om det fantastiske Resident Evil 4 Remake, som udkom i slutningen af marts 2023. 19 år efter det originale. Vær beredt på fantastisk gameplay, en intens verden og cheesy one-liners. Det her er Spilklubben!
  Escuchado 52m 24s
 • Spilklubben | Portal

  14 FEB. 2024 · Ind igennem den ene orange Portal og ud af den blå! Hjernen kører på højtryk, for vi skal belønnes med den sagnomspundne kage i Portal fra 2007. Den ikoniske GLADos guider os på vej, og hun vil os selvfølgelig intet ondt vel? Den her klassiker har været med til at inspirere et utal af indie- og puzzletitler, men hvad synes vi egentlig om spillet? Lyt med her! Det her er Spilklubben!
  Escuchado 49m 47s
 • Spilklubben | Mirror's Edge

  7 FEB. 2024 · Følg den røde farve! I dag er der fart på, når vi spiller det ikoniske Mirror’s Edge fra 2008. Normalt specialiserede udvikleren DICE i Battlefield og gunz, men i dette spil handler det om at undgå vold og løbe fra det så elegant som muligt. Mirror’s Edges parkour og unikke gameplay inspirerede flere spil efterfølgende, men er spillet værd at vende tilbage? Det finder vi ud af! Det her er Spilklubben!
  Escuchado 49m 46s
 • Spilklubben | Phoenix Wright: Ace Attorney

  31 ENE. 2024 · Objection! I dag skal vi en tur i retten med Capcoms ikoniske forsvarsadvokat, Phoenix Wright, og slynge anklager, påpege modsigelser og svede igennem vores flotte blå jakkesæt!Ikke nok med at være en medrivende historie i form af en visuel novelle med detektiv elementer, så har vores vært Son-Michael spillet som et af sine absolut favoritter. Spørgsmålet er, om han kan fremvise nok bevismateriale til, at overtale Riis og mig til at det skal højt op på guld eller gylle listen! Det her er Spilklubben!
  Escuchado 55m 33s
 • Spilklubben | Spilåret 2023

  25 ENE. 2024 · I denne særudgave af spilklubben snakker vi om spilåret der gik. De gode, de meh og de grumme spil som udkom i 2023, alt fra Tears of the Kingdom og Baldurs Gate til Redfall og Call of Duty Modern Warfare 3. Hvilke spil var dine favoritter i 2023?
  Escuchado 1h 24m 40s
 • Spilklubben | Baldur's Gate 3 m. Thue Ersted Rasmussen

  17 ENE. 2024 · Vi har en speciel Spilklubben episode fra Copenhagen Gaming Week, hvor Martin Svane fokuserer på årets spil 2023; Bladurs Gate 3, med skuespiller og (kæmpe) nørd Thue Ersted Rasmussen. Desuden snakker vi om Dungeons & Dragons generelt, da de begge er kæmpe fan af det.
  Escuchado 40m 7s
 • Explícito

  Spilklubben | Spyro 2: Ripto’s Rage! (Reignited)

  11 ENE. 2024 · 90’erne var fyldt med finurlige eventyrlige maskotter. Sonic, Gex, Earthworm Jim, Mario, Kirby, Crash Bandicoot og ikke mindst Spyro the Dragon. Og kampen om at være den mest ikoniske af slagsen var sat i gang. I dag skal vi snakke om PlayStations lilla babydrage, Spyro, som altså ikke formåede at banke den blå-buksede orange punggrævling af pinden som PlayStations 90’er maskot, men som mange af os alligevel forbinder med nostalgi og de gode, gamle, spæde videospilsdage. Insomniac Games – kendt fra Spider-Man og Ratchet & Clank i dag – stod bag denne ikoniske trilogi, og vi har spillet midterbarnet – Spyro 2: Ripto’s Rage! – vi beklager på forhånd hvis vi træder nogle af jer over tæerne… Det her er Spilklubben! Næste uge optager vi en Spilklubben Special med fokus på 2023, som mange mener er et af de bedste spilår i årevis! Vi undersøger om det faktisk er tilfældet eller ej! Vi håber, at I vil se/lytte med og deltage i kommentarfeltet på Twitch! Vi ses til Spilklubben!
  Escuchado 45m 46s
 • Explícito

  Spilklubben | The Binding of Isaac

  6 DIC. 2023 · Blod, tårer og lort! I dag skal vi snakke om et spil, som personligt skabte min kærlighed til en hel subgenre af videospil. Et spil - som på trods af, at det ikke var det første af slagsen - formede et væld af roguelikes og roguelites i fremtiden. Proppet med bibelske og ikke mindst nostalgiske referencer - er det her spil et af mine all-time favorit spil. Men lad os nu se om vi kan blive enige. Spillet jeg snakker om, er selvfølgelig The Binding of Isaac og det her er Spilklubben!
  Escuchado 58m 48s
 • Spilklubben | Batman Arkham Asylum

  22 NOV. 2023 · Superhelte! Hvem elsker ikke dem? På trods af, at superheltene på det store lærred ikke gør det lige så godt som for et par år siden, så er de stadig brændende varme i videospilsformat. Senest med Marvel’s Spider-Man 2, som havde rekordhøje salgstal! Men der er ét spil, som lagde fundamentet for ikke bare Insomniacs Spider-Man og superheltespil generelt, men faktisk stort set alle fremtidige action spil. Spillet jeg selvfølgelig taler om er Rocksteadys Batman: Arkham Asylum, som vi skal snakke om i dag! Næste uge spilles der det intense roguelike ‘The Binding of Isaac’ – tak til greedisgoodz for forslaget på vores YouTube – og det foregår altså på vores LIVE-stream mandag kl. 13-16 og tirsdag kl. 13-15 hvorefter vi som vanligt optager vores afsnit af Spilklubben kl. 15! Vi håber, at I vil se/lytte med og deltage i kommentarfeltet på Twitch! Vi ses til Spilklubben!
  Escuchado 58m 15s

Velkommen til Pixel.tv's Spilklub. Hver uge spiller vi et nyt spil og snakker om det, som en bogklub men med spil. Vi tager alle typer spil op, om det er...

mostra más
Velkommen til Pixel.tv's Spilklub.
Hver uge spiller vi et nyt spil og snakker om det, som en bogklub men med spil.
Vi tager alle typer spil op, om det er noget der står vores hjerte nær, eller forslået af jer lyttere.

Vores faste værter er:

MartinSvane: Passioneret Playstation, og rollespils-nørd.

Son-Michael: Youtuber, streamer og den lokale Nintendo knægt.

Thomas Riis: Den lidt gamle hyggelige Xbox og retro-spiller.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca