Portada del podcast

Strafbart

 • Kirkerup-sagen - særepisode 12

  19 JUN. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i en sag om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Onsdag den 19. juni var retsdag nummer 12 i sagen, og her procederede både anklager Susanne Bluhm og forsvarer Karina Skou. I dette særafsnit af strafbart gennemgår vi den tolvte dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen. 
  Escuchado 25m 38s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 11

  14 JUN. 2024 · En 33-årig mand er tiltalt i en sag om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Fredag den 14. juni var retsdag nummer 11 i sagen, og her afgav det sidste vidne forklaring, og bevisførelsen blev afsluttet. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi dag 11 i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 18m 30s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 10

  13 JUN. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i en sag om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Torsdag den 13. juni var tiende retsdag i sagen, og her var der blandt andet flere af den tiltaltes venner, der vidnede. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi tiende dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 25m 41s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 9

  4 JUN. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i en sag om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Tirsdag den 4. juni var niende retsdag i sagen, og her var der fokus på DNA-beviser. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi niende dag i rettens behandling af Kirkerup- sagen. 
  Escuchado 17m 50s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 8

  3 JUN. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i en sag om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Mandag den 3. juni var ottende retsdag i sagen, og her var der fokus på det sted i Regnemarks Bakke ved Borup, hvor Emilie Mengs lig blev fundet. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi ottende dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 25m 12s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 7

  29 MAY. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i sager om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Onsdag den 29. maj var syvende retsdag i sagen, og her var der fokus på den bil, som politiet kalder 04.07-bilen. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi syvende dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen. 
  Escuchado 14m 36s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 6

  28 MAY. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i sager om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Tirsdag den 28. maj var sjette retsdag i sagen, og her var tre af Emilie Mengs venner blandt andre indkaldt som vidner. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi sjette dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 16m 42s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 5

  24 MAY. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i sager om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Fredag den 24. maj var femte retsdag i sagen, og her afgav fem vidner forklaring i den del af sagen, der omhandler et overfald på en 15-årig efterskoleelev. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi femte dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 16m 52s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 4

  22 MAY. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i sager om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Onsdag den 22. maj var fjerde retsdag i sagen, og her skulle en tidligere efterskoleelev og hendes mor afgive vidneforklaring om et voldeligt overfald, som den 33-årlige er tiltalt for. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi fjerde dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 18m 18s
 • Kirkerup-sagen - særepisode 3

  21 MAY. 2024 · En 33-årig mand sidder tiltalt i sager om blandt andet frihedsberøvelse, voldtægt, drabsforsøg og drab. Tirsdag den 21. Maj var tredje retsdag i sagen, og her hørte vi de første vidner afgive forklaring. I dette særafsnit af Strafbart gennemgår vi tredje dag i rettens behandling af Kirkerup-sagen.
  Escuchado 17m 22s

Hver uge vender TV2 ØSTs journalister de mest interessante og opsigtsvækkende sager fra regionens retssale. Værterne sætter den kriminelle underverden og organiseret kriminalitet under lup og giver et indblik i...

mostra más
Hver uge vender TV2 ØSTs journalister de mest interessante og opsigtsvækkende sager fra regionens retssale.

Værterne sætter den kriminelle underverden og organiseret kriminalitet under lup og giver et indblik i rockerbande-land, politiets arbejde og rettens gang i kriminalsager om alt fra terror til narkohandel og drab.

I maj og juni 2024 udkommer vi samtidig med en række særafsnit om Kirkerup-sagen, hvor en 33-årig mand er tiltalt for en række alvorlige sager - herunder drabet på Emilie Meng og bortførelsen af en 13-årig pige.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca