• Episode 86 - Er vi med på den nyeste teknologi?

  15 ABR. 2024 · I denne episode taler vi om forskellig diabetesteknologi med pumpe og sensorer. Hvor hurtige er vi egentlig til at takke ja til den nyeste teknologi? Der kan være mange fordele og ulemper, og særligt én af os er meget påpasselig med at skifte diabetesapperarer. 
  36m 3s
 • Episode 85 - Christel Schaldemose

  30 MAR. 2024 · I denne episode er vi taget på Christiansborg for at optage med Christel Schaldemose fra Europa Parlamentet. Vi taler bl.a. om kørekort reglerne for personer med diabetes og hvordan udviklingen i teknologi har ændret diabetes behandlingen. 
  47m 11s
 • Episode 84 - En flyvetur med diabetes

  17 MAR. 2024 · I denne episode taler vi om forberedelse inden ferie, særligt når man skal flyve. Der er nogle vigtige ting at medbringe når man rejser med diabetes og man skal igennem Security i lufthavnen. Vi deler vores erfaringer med rejser med bl.a. rejsebeviser, forsikringer og hvad vi pakker. 
  27m 41s
 • Episode 83 - Den gode konsultation

  5 MAR. 2024 · I denne episode taler vi om hvad en god konsultation er for os. Hvad er det vigtigste at få med fra en konsultation? For os er der bl.a. mindre fokus på tallene og mere fokus på mennesket. Derudover følger vi op på vores nytårsfortsæt med træning og brug af bolusberegner.
  30m 16s
 • Episode 82 - Magnus T. Jensen

  8 FEB. 2024 · I denne episode har vi direktøren for Steno Diabetes Center Copenhagen med, Magnus T. Jensen. Vi taler om forskning, hvad Magnus har af fremtidsplaner for Steno og fortæller om baggrunden for hvorfor han er endt som direktør for lige netop Steno.
  42m 14s
 • Episode 81 - 2024 - Nytårsfortsæt?

  16 ENE. 2024 · I denne episode samler vi op på ferie med en del kulhydrater og alkohol, hvilket for os ofte hænger sammen med høje blodsukre. Vi taler også lidt og blodsukre sammen med jævnlige træninger.
  21m 6s
 • Episode 80 - Smadret insulinglas og LAVT blodsukker

  2 DIC. 2023 · Denne episode er den sidste for 2023. Vi taler om smadret insulin glas, en lang cykeltur og lavt blodsukker. Derudover er det højsæson for julefrokoster med massere mad, hvor vi deler ud af vores oplevelser. Vi har begge fået nye erfaringer når vi drikker alkohol, og prøver os forsigtigt frem. Rigtig god jul og godt nytår!
  27m 14s
 • Episode 79 - 'Gode' råd og kasserede pods

  18 NOV. 2023 · I denne episode taler vi om at vi begge pt. har udfordringer med vores PDM. Yderligere har det lige været verdens diabetesdag, hvor der både har været webinar med Kasper Dolberg og Aftenshowet havde de to nye diabetesambassadører i studiet; Anna Stokholm og Marie Carmen Koppel, som har henholdsvis graviditetsdiabetes og type 1 diabetes. Amanda B. fortæller om forløb med blærebetændelse, som hun netop er kommet ovenpå.
  38m 13s
 • Episode 78 - Diabetes Awareness Month

  6 NOV. 2023 · I denne episode taler vi om at november måned hvert år sætter fokus på diabetes, frem til Verdens Diabetes Dag den 14/11. Vi taler om forskellige fordomme og hvad vi har planlagt for måneden. Derudover deler Amanda P. en oplevelse med lavt blodsukker og køb af insulin i sidste øjeblik.
  32m 55s
 • Episode 77 - Honeymoon, Dexcom G7 og ferie

  22 OCT. 2023 · I denne episode taler vi om 'honeymoon' fasen og hvad det egentlig betyder. Derudover deler Amanda B. hendes oplevelser med den nye Dexcom G7 sensor og hvordan hun synes den har fungeret indtil nu.
  36m

SukkerSygt er en samtalepodcast af Amanda og Amanda. Med personlige fortællinger inviteres du ind i en hverdag med type 1 diabetes. Der vil både være plads til grin og seriøse...

mostra más
SukkerSygt er en samtalepodcast af Amanda og Amanda. Med personlige fortællinger inviteres du ind i en hverdag med type 1 diabetes. Der vil både være plads til grin og seriøse samtaler, mens fordomme omkring livet med en kronisk sygdom nedbrydes.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca