• KIAN del 2

  22 ABR. 2024 · I afsnit 11 får vi del 2 af Kians historie. Vi møder ham i et heftigt misbrug af kokain, alkohol og spil. Han har flere forgæves forsøg på at blive clean, uden noget rigtig virker, før han beslutter sig for at fortælle hele sandheden. Og sidst, så er det en fortælling om at kæmpe sig tilbage til livet med støtte fra familien og musikken. Lyt til hele afsnittet, hvor du til sidst får at fuldlængde nummer af Kian selv.  Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound. Derudover er det allersidste afsnit af “Velkommen til Bagsiden”. Tusind tak til alle, der har været med og alle, der har lyttet. Vi er så taknemmelige for, at I ville dele rejsen med os.   Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  30m 1s
 • KIAN del 1

  21 ABR. 2024 · I afsnit 10 lytter du til et helt særligt afsnit af “Velkommen til Bagsiden” med musik af hovedpersonen selv - nemlig Kian. Kians historie er en fortælling om en meget tryg opvækst i et hjem, hvor alkoholen er gemt helt væk. Vi møder ham i faste rammer, hvor en indre usikkerhed alligevel ulmer. Kian finder i første omgang løsningen i skinbetting, counterstrike og alkohol. for at finde ud af, hvordan det går, må du lytte med i del 2. Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  18m 57s
 • LAURA & JONAS del 2

  15 ABR. 2024 · I afsnit 9 får du del 2 af Laura og Jonas’ historie. Vi møder dem der, hvor vi slap i del 1. De fortæller, hvordan et kokainmisbrug, en coronanedlukning og en mislykket narkohandel slår parforholdet helt ud af kurs. Og sidst, så fortæller de, hvordan den rigtige behandling kan genskabe tilliden og genstarte kærligheden. Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  24m 36s
 • LAURA & JONAS del 1

  15 ABR. 2024 · I afsnit 8 får du første del af Laura og Jonas’ historie. De fortæller deres historie om, hvordan det er både at være afhængig af stoffer og pårørende til en misbruger. Vi hører om spirende kærlighed, der starter på en bytur i København. Vi hører også om deres opvækst i hhv. Farum og Valby, og hvad der går forud for deres forhold til hinanden. Vi kommer helt tæt på i forholdets spirende start, og forlader dem lige før, det går rigtig galt.  Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  23m 11s
 • SPECIAL - Temadag om afhængighed

  8 ABR. 2024 · I afsnit 7 af sæson 3 får du en helt særlig special. Vi tager til temadag om afhængighed sammen med behandlerne fra Alfarehab. Du møder ekspert i misbrugsbehandling, Peter Byrgesen, der guider dig igennem dagen. Så tag plads i stolen og følg med på en rejse, hvor vi kommer vidt omkring alle afkroge af det komplekse emne. Er der overhovedet et klart svar på, hvad afhængighed er, og hvordan hjælper vi folk hos Alfarehab? Lyt med her og få nogle af svarene og inspirationen til at finde din egen vej.  Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  24m 36s
 • JULIE & HENRIK del 2

  1 ABR. 2024 · I afsnit 6 af sæson 3 får du del 2 af Julie og Henriks historie. Vi møder dem på kanten af kaos og hvor det hele eskalerer. Du får voldsomme episoder, hvor Henrik truer med at springe en håndgranat, men også Julie der svarer igen med et skæbnesvangert brev til sin far. Hør resten af den vilde historie, der ender i et clean familieliv, hvor far og datter finder hinanden igen. De bruger deres erfaringer i en teaterdokumentar, hvor deres historie bliver vejen til at hjælpe andre.    Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  31m 29s
 • JULIE OG HENRIK del 1

  1 ABR. 2024 · I afsnit 5 af sæson 3 får du første del af Julie og Henriks historie. Vi hører om Henriks barske opvækst med en alkoholisk far, og hvordan han stikker til søs som teenager. Vi får historien om, hvordan misbruget starter, men også fortællingen om mødet med Lisbeth, der er Julies mor. Julie fortæller om udviklingen fra en tryg barndom til utryghed og kaos. Vi slipper dem i første del lige inden, det går helt galt.  Podcasten er præsenterer af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab. 
  20m 38s
 • VALDEMAR del 2

  25 MAR. 2024 · I afsnit 4 af sæson 3 får du anden del af Valdemars historie. Vi møder ham på vej mod afgrunden. Misbruget kulminerer under coronanedlukningen hvor psykoser, et voldeligt overfald og hjælp fra hans forældre får ham på rette spor. Han bliver clean i en alder af blot 23 år. I dag er han 26, og lever et helt almindeligt clean ungdomsliv med tjenerjobs, højskoleophold og uddannelse. Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  19m 43s
 • VALDEMAR del 1

  25 MAR. 2024 · I afsnit 3 af sæson 3 får du første del af Valdemarshistorie. Han blev clean i en alder af blot 23 år. Han er opvokset op i whiskeybæltet nord for København. Valdemars barndom er tryg, men pludselig bliver han rykket op med roden, da familien flytter til Belgien. Han starter på en skole for diplomatbørn. hashrygning er måden, han passer ind, og ting tager for alvor fart, da han flytter alene til Madrid for at læse på universitetet. Misbruget eskalerer og inspireret af soundcloud-rappere og Madrids technoscene udvikler Valdemar et voldsomt blandingsmisbrug af hash, kokain og benzodiazepiner.  Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  20m 46s
 • THOMAS BO LARSEN del 2

  18 MAR. 2024 · I afsnit 2 af sæson 3 får vi del 2 af Thomas’ historie. Vi møder en Thomas, der får succes som skuespiller, men samtidig har et eskalerende misbrug, der truer med at ødelægge det hele. hans karriere når imponerende højder med film som Festen og Jagten, men bag facaden ser det helt anderledes ud. Thomas når sin bund i en kælderlejlighed i Brønshøj, hvor han efter et halvhjertet selvmordsforsøg endelig tager de første skridt på rejsen til at blive clean. Hør hvordan Thomas i dag har fundet lykken flere gange om ugen, og hvordan han ved hjælp af AA i over 10 år har holdt sig fra sprut og stoffer.  Podcasten er præsenteret af AlfaRehab og produceret af HeySound.  Idé, konceptudvikling, markedsføring, visuel identitet, speak, casting og interview af Mille Cecilie Andersen for AlfaRehab.
  26m 58s

Velkommen til bagsiden er en podcast om liv, død og misbrug. Vi inviterer hver uge forskellige gæster i studiet, der deler deres chokerende livshistorier på godt og ondt. Sæt dig...

mostra más
Velkommen til bagsiden er en podcast om liv, død og misbrug. Vi inviterer hver uge forskellige gæster i studiet, der deler deres chokerende livshistorier på godt og ondt. Sæt dig godt til rette og lad dig suge ind i en verden af fest, stoffer og misbrug.
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca