Portada del podcast

Verdens Bedste Studieophold

 • Oplev Californien: Roadtrip, Las Vegas og sommer vibes

  19 JUN. 2024 · Louise får tilbudt en studieplads i Australien via sit danske universitet. Men hendes drøm er at studere i Californien. Derfor tager hun til EDU Days for at blive klogere på universiteterne i staten. Samme aften sender hun en ny ansøgning, og morgenen efter får hun svar - hun er kommet ind på San Diego State University i Californien! Men hvad skal man have styr på, før man tager afsted? Hvordan vælger man et sted at bo, der både er fedt og ikke for dyrt? Og hvilke oplevelser må man ikke gå glip af, når man studerer i San Diego? I episoden deler Louise sine bedste ‘must sees’ i San Diego og fortæller om sine egne ture til bl.a. LA, Warner Bros. og Las Vegas. Hun giver tips til at vælge et passende fagligt niveau på universitetet og hvordan hver dag byder på god stemning, musik og glade mennesker på San Diego State University. Vil du høre mere om at studere et semester på San Diego State University, så læs med her: https://edu-danmark.dk/universiteter/usa/san-diego-state-university Læs også mere om EDU Days her: https://edu-danmark.dk/edu-days Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast- app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 25m 28s
 • To-årig kandidat i Perth med kæmpe faglig udvikling og et hav af sociale events

  15 MAY. 2024 · Anne elsker byen Perth på Australiens vestkyst. Så der er ingen tvivl om, at det er netop i dén by, hun skal studere. Men ét semester er ikke nok. Anne vælger derfor at tage hele sin toårige kandidat under den australske sol. Men hvordan skaber man en god hverdag på den anden side af jorden? Hvordan holder man kontakten med sine venner og familie? Og hvorfor er det endnu federe at være på studieophold i to år i stedet for ét semester? I episoden deler Anne sine bedste råd til at få venner, imens du hænger ud ved poolen, og hvordan du forvandler et kedeligt kollegieværelse til et hyggeligt hjem. Hun fortæller om at holde fødselsdag ved hvide sandstrande i en af Australiens bedste vinregioner, og hvordan hun oplever at lære endnu mere på Edith Cowan University, end hun har gjort i Danmark. Vil du høre mere om at studere en hel kandidat eller et semester på Edith Cowan University, så læs med her: https://edu-danmark.dk/universiteter/australien/ecu  Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 25m 19s
 • Sabbatår på college i USA: 3 måneder med rejseoplevelser, personlig udvikling og afklaring om fremtiden

  8 MAY. 2024 · Leonard bliver student i sommeren 2023. Han fester og nyder livet som en fri fugl. Men så rammer virkeligheden og følelsen af ængstelighed. Hvad skal der nu ske i hans liv? Og hvad skal han studere i Danmark senere hen? Han søger ind på et sabbatårsophold på et college i Washington State i håbet om at finde svarene. Men hvad er et sabbatårsophold egentlig? Hvordan kan du bruge et sabbatårsophold til at blive klogere på, hvad du vil i fremtiden? Og hvad er fordelen ved at afprøve fag på universitetsniveau og samtidig få vilde rejseoplevelser? I episoden fortæller Leonard, hvordan han kommer på casino i Las Vegas, på en spontan hike-tur om natten, og hvordan fire forskellige collegefag giver ham afklaring på hans fremtidige studie. Vil du se, hvor i verden, du kan komme hen i dit sabbatår, og hvordan andre unge har oplevet deres sabbatår via EDU? Så tjek vores hjemmeside: https://edu-danmark.dk/inspiration/sabbataar-i-udlandet Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 20m 44s
 • Boligjagt i Brisbane og eksotisk studieliv med tæt bånd til erhvervslivet

  1 MAY. 2024 · Søren skal på studieophold i Brisbane. Han lander i lufthavnen uden anden bolig planlagt end et par hostel-overnatninger. Han har trodset alle anbefalinger om at finde et sted at bo, før han tager afsted. Hvordan ender Søren med at finde et godt sted at bo med pool? Hvordan er det at have undervisning midt i en botanisk have? Og hvordan bliver OL i 2032 en del af Sørens ophold? I episoden deler Søren sine bedste råd til studie- og boligsøgningen. En søgning der tager ham til Queensland University of Technology (QUT) i Australien, hvor studielivet er tæt forbundet med erhvervslivet og projekter fra den virkelige verden.   Vil du høre mere om livet på QUT, så læs med her: https://edu-danmark.dk/universiteter/australien/queensland-university-of-technology Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 22m 56s
 • Laid back studieliv blandt tropiske dyr og flinke folk Down Under

  20 MAR. 2024 · Sofies fede udvekslingsplads bliver snuppet af en anden lige for næsen af hende. Det sender hende på en følelsesmæssig rutsjebanetur. Men hun VIL afsted på studieophold, så nu går turen til Australien med kyndig hjælp fra EDU. Men hvilke australske universiteter kan du komme ind på uden en engelsktest? Hvordan er hverdagen på den anden side af jordkloden? Og hvordan får du råd til alle de fantastiske naturoplevelser? I episoden deler Sofie sine tips til at få råd til både weekendture, dykning og sushi. Hun fortæller dig om en fantastisk hverdag blandt havskildpadder, pytoner og flotte fisk. Og hvordan du får et stort fagligt udbytte og meget hurtigt føler dig hjemme på James Cook University, Cairns. Vil du høre mere om livet på James Cook, så læs med her: https://edu-danmark.dk/universiteter/australien/james-cook-university  Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 20m 17s
 • Den amerikanske collegeoplevelse: Fra drøm til virkelighed

  16 FEB. 2024 · Freja studerer på sin kandidat, så det er sidste chance, hvis hun vil på studieophold i udlandet - og det vil hun gerne! Hun vil opleve den amerikanske college-hverdag, som man ser på film. Men hvordan får man en autentisk, amerikansk collegeoplevelse? Hvordan kommer du på ishockeyholdet, hvis du aldrig har spillet ishockey før? Og hvordan bliver du en del af den amerikanske kultur? I episoden deler Freja sine bedste life hacks med dig, der også vil studere i USA. Hun fortæller dig, hvorfor det er en kæmpe oplevelse at være til de store college sportskampe. Og hvordan du lynhurtigt bliver en del af det stærke fællesskab på University of Wisconsin Madison. Vil du høre mere om livet på UW-Madison, så læs med her: https://edu-danmark.dk/universiteter/usa/university-wisconsin-madison Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 24m 29s
 • Ud af komfortzonen: En introvert studerendes amerikanske drøm

  15 FEB. 2024 · Jonathan er introvert og har skubbet sig selv ud på dybt vand. Normalt læser han på et erhvervsakademi, men han har besluttet at tage alene afsted for at studere et semester på et kæmpestort amerikansk top-universitet. Men hvordan møder du nye mennesker, når du er lidt introvert? Kan du følge med fagligt, når du kommer fra et erhvervsakademi? Og hvordan kan et studieophold udvikle dig personligt? I episoden får du Jonathans bedste råd til dig, der måske er lidt nervøs for at skulle afsted. Han deler blandt andet sine oplevelser, da han udfordrer sig selv og tager alene til Nascar-ræs i St. Louis. Og så fortæller han om sin personlige udvikling, der har gjort, at han tør være med i den her podcast. Vil du høre mere om hvordan det er at studere i udlandet – både fagligt og socialt?Så hop ind på EDU’s Instagram og hør studerende fortælle om deres ophold:https://www.instagram.com/edudanmark/ Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 20m 38s
 • Alt du skal vide om finansiering af dit studieophold: Økonomi, budget og legater

  14 FEB. 2024 · Matilde fik over 100.000 kr. tildelt i legater, da hun skulle på studieophold i udlandet. Men hvordan skriver man en god legatansøgning? Hvilke legater skal man søge? Og hvordan skiller man sig ud fra mængden? I episoden får du Matildes bedste do’s and dont’s, når du skal brænde igennem i din legatansøgning. Hun deler sine budgetråd og legaterfaringer, så du forhåbentlig også kan modtage en masse legater til dit ophold. Læs mere om finansiering af et studieophold i udlandet: https://edu-danmark.dk/universiteter/finansiering/generelt Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 26m 1s
 • En smooth ansøgningsproces

  17 ENE. 2024 · Rikke er studerende og vil på Study abroad-ophold. Om 5 måneder! Men hvilket land skal hun rejse til? Hvilket universitet skal hun vælge? Og kan hun nå det, før alle tidsfristerne? I episoden får du Rikkes bedste råd og erfaringer fra ansøgningsprocessen. Hun deler sin oplevelse step by step - lige fra søgningerne på drømmedestinationer, til den dag hvor optagelsesbrevet lander i hendes mailindbakke. Vil du også studere i udlandet? Første step er at finde dit drømme-universitet via link her: https://edu-danmark.dk/studium Følg “Verdens Bedste Studieophold” og få de nyeste råd, så snart de lander i din podcast-app. Podcastserien er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU.
  Played 19m 44s

Det behøver ikke at være kedeligt at studere! Fede rejseoplevelser, venner over hele verden og 30 grader i november kan være en del af hverdagen på din udveksling eller dit...

mostra más
Det behøver ikke at være kedeligt at studere!

Fede rejseoplevelser, venner over hele verden og 30 grader i november kan være en del af hverdagen på din udveksling eller dit Study Abroad-ophold i udlandet. Men hvordan kommer du afsted? Hvordan får du råd? Og hvilket land skal du tage til?

I hver episode, får du de bedste råd til dit studieophold, når universitetsvejleder Jacqueline inviterer gæster, der deler deres fantastiske rejseoplevelser og bedste life hacks med dig.

Find dit drømme-universitet: https://edu-danmark.dk/studium
Følg andre studerende på deres Verdens bedste studieophold: https://www.instagram.com/edudanmark/

Study abroad-podcasten er produceret af April Podcast Production i samarbejde med EDU
mostra menos
Contactos
Información

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca