Action 24 Afsnit 3: Den ukrainske soldat

5 de jun. de 2024 · 38m 18s
Action 24 Afsnit 3: Den ukrainske soldat
Descripción

Jeg spørger ham om han er bange for at dø, om det på nogen måde er muligt at bevare optimismen og troen på, at krigen har en positiv slutning.  Nogle...

mostra más
Jeg spørger ham om han er bange for at dø, om det på nogen måde er muligt at bevare optimismen og troen på, at krigen har en positiv slutning. 

Nogle ukrainske soldater har lagt turen forbi NATO75-Action24 messen, og det føles som meget fint besøg. Ikke at jeg tror de selv vil betegne sig som det, men der er noget beundringsværdigt ved dem, som er villige til at opgive alt for at redde deres land. 

Jeg havde den store fornøjelse af at tale med Fillip og Alexander. Filip som fortæller om den store nødvendighed for at skabe og bygge en veteranindsats i det krigshærgede land. Alexander som kæmper for Ukraine, om livet før og under Ruslands invasion.

Alexander er uddannet læge og før Ruslands invasion kæmpede han mod korruptionen i Ukraine. Men Alexander tøvede ikke 1 sek., da angrebet var en realitet. Her fortæller han om sin hverdag, følelser og tanker under krig. 

Action24 var arrangeret af Foreningen Folk & Sikkerhed

Dette er 3:6 interview optaget i forbindelse med Folk & Sikkerheds Totalforsvarsmesse NATO75-Action24, der blev holdt i Fredericia i april. 
mostra menos
Información
Autor Forsvarsfortællinger
Organización Forsvarsfortællinger
Página web www.udsendtafdanmark.dk
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca