Action 24 Afsnit 4: DIF Soldaterprojekt & Djursland Veteraner

14 de jun. de 2024 · 30m 27s
Action 24 Afsnit 4: DIF Soldaterprojekt & Djursland Veteraner
Descripción

I de næste to episoder skal du møde fem af de mange veteranforeninger, der findes rundt om i landet, som hver i sær har den samme agenda - nemlig at...

mostra más
I de næste to episoder skal du møde fem af de mange veteranforeninger, der findes rundt om i landet, som hver i sær har den samme agenda - nemlig at hjælpe dem, der har brug for en hånd - men tilbyder det på deres helt egen og unikke måde.  

I dette afsnit møder du DIF Soldaterprojekt og bliver klogere på, hvad sport og fællesskaber kan gøre - og sidst tager vi et smut til Djursland, hvor Djurslands veteraner fortæller om det store frivillige arbejde, de yder. 

Mens jeg går rundt på messen ser jeg børn og unge, som får opfyldt flere af deres drømme.

Drømmen om at sidde i et jagerfly. Drømmen om at røre og mærke en ægte kampvogn.  Det kan virke som en leg for de små, men det er vigtigt ikke at undervurdere betydningen af at "Familien Danmark" møder dem, som skal passe på dem. For som jeg sagde i en tidligere episode, så har kritikken den seneste tid haglet ned over Forsvarets tilstand og materiel, men her er det muligt for helt almindelige danskere at se med egne øjne, at vi IKKE begynder fra 0, når vi skal påbegynde genopretningen af vores totalforsvar, som er essentielt i en tid, hvor vi ikke længere kan tage fred for givet.

Men det er også en oplagt mulighed for at møde dem, som tager sig af vores soldater, der kommer hjem fra krig med ar på sjælen. Dem som kan tilbyde fællesskabet, en god snak over en kop kaffe og trygge omgivelser for veteranerne, når de har brug for det.


Dette er 3:6 interview optaget i forbindelse med Folk & Sikkerheds Totalforsvarsmesse NATO75-Action24, der blev holdt i Fredericia i april. 
mostra menos
Información
Autor Forsvarsfortællinger
Organización Forsvarsfortællinger
Página web www.udsendtafdanmark.dk
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca