Action24 Afsnit 1: Emil & Soldaterhjertet

23 de may. de 2024 · 28m 47s
Action24 Afsnit 1: Emil & Soldaterhjertet
Descripción

Dette er første afsnit af i alt 6 afsnit i forbindelse med Action24, en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år, i tæt samarbejde med Forsvaret, Hjemmeværnet,...

mostra más
Dette er første afsnit af i alt 6 afsnit i forbindelse med Action24, en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år, i tæt samarbejde med Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabet, Politiet samt forsvars- og rumindustrien.

I løbet af denne podcastserie taler jeg med en række aktører om veteranindsatsen i Danmark, med det formål at give et unikt indblik i deres fortællinger, og belyse hvad der bliver gjort for dem der sætter livet på spil. 

I første afsnit gæster Emil Arenholt Mosekjær - journalist og forfatter til bogen Soldaterhjerte. I bogen interviewer Emil veteraner fra forskellige krige, sammen med hans egne oplevelser fra Afghanistan. Før vi dykker dybere ned i veteranindsatsen vil han give os svar på, hvorfor soldater går i krig, hvad krig gør ved mennesker og hvordan man vender tilbage til civilisationen igen efter udsendelsen.  

Messen Action24 præsenterede mere end 100 stande, som på hver deres måde viser bidraget til Danmarks tryghed og sikkerhed. Der er mulighed for at få taget selfies med en kampvogn, samt opleve adrenalin-kicket ved at sidde i et jagerfly, mens du også kan blive klogere på biologiske- og cyber trusler og hvordan du sikrer dig mod dem. Kritikken har den seneste tid haglet ned over Forsvarets tilstand og materiel, men her er det muligt for helt almindelige danskere at se med egne øjne, at vi IKKE begynder fra 0, når vi skal påbegynde genopretningen af vores Totalforsvar, som er essentielt i en tid, hvor vi ikke længere kan tage fred for givet.

Action24 var arrangeret af Foreningen Folk & Sikkerhed
mostra menos
Información
Autor Forsvarsfortællinger
Organización Forsvarsfortællinger
Página web -
Etiquetas

Parece que no tienes ningún episodio activo

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Actual

Portada del podcast

Parece que no tienes ningún episodio en cola

Echa un ojo al catálogo de Spreaker para descubrir nuevos contenidos.

Siguiente

Portada del episodio Portada del episodio

Cuánto silencio hay aquí...

¡Es hora de descubrir nuevos episodios!

Descubre
Tu librería
Busca